Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Codename Kingdom'dan Umutlu


 
     Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen E3 fuarında bir çok şaşırtıcı sahneye şahit olmuştuk. Firmaların harekete duyarlı kontrol sistemleri, yeni oyunlar ve sürprizler derken fuara damga vuran oyunlardan birisi de Codename Kingdom olmuştu.
 
     Bu oyunu bu kadar özel kılan nokta ise tabi ki oyunda Crytek'in imzasının yer alıyor olması. Kısacası Cry Engine 3 kullanacak olan oyun Microsoft ve Crytek firmalarının ortak bir çalışması sonucu karşımıza çıkacak. Fuarda kısa bir videosu gözüken oyun hakkında çok fazla detaya ise hala sahip değiliz. Buna rağmen Microsoft'un Codename Kingdom'dan beklentisi oldukça yüksek gibi.
 
     Microsoft'un İngiltere Market Sorumlusu Stephen McGill, GamesIndustry ile yaptığı söyleşide oyundan oldukça umutlu olduklarını belirtmiş. Microsoft'un genelde üçüncü parti oyunlarına bu tarz duyurular gerçekleştirmediğini fakat Crytek ile ortak yapılan Codename Kingdom'un özel bir oyun olduğunu belirten McGill, oyunun önümüzdeki yıl için Microsoft'un en önemli kozlarından birisi olduğunu ve iyi bir gelecek vaat ettiğini dile getirmiş.     
 
     Bizde merakla oyun hakkında yeni bilgilerin yayınlanmasını bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Codename Kingdoms Microsoft Crytek Xbox 360
Call of Duty: Black Ops'un (PC) Yeni Yama İçeriği Witcher 2'nin 3. Yapımcı Günlüğü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

11.12.2010 18:21:24

0
Bu oyundan beklentim çok yüksek..CryTek gözüme girer şahsen sağlam gelirse..Şöyle Third Person bir Action RPG çok güzel olurdu..RPG öğeleri yer almalı zaten mutlaka..

Y

7.12.2010 11:08:43

0
.

In Isaac We Trust

7.12.2010 02:00:40

0
Güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ryse: Son of Rome
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız