Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Michael Jackson ve Child of Eden Japonya Yolunda


 
     Ubisoft'a ait olan iki oyun Japonya'nın yolunu tutuyor. Child of Eden ve Michael Jackson The Experience'ten bahsediyoruz. E3 fuarında duyurulan, ama Japonya için açıklanmayan oyunlar Ubisoft'un Japonya resmi sitesinde ortaya çıktı.

     Tetsuya Mizuguchi ve Q Entertainment'in yeni oyunu Child of Eden, 2011 yılında piyasaya çıkarılmak üzere PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor ve oyunun Xbox 360 versiyonu Kinect desteğine sahip olacak. Daha önce Move desteğine de sahip olacağı söylenen oyun, Ubisoft'un sitesine baktığımızda bu özelliğinden mahrum kalacak gibi görünüyor.

     Child of Eden, Japonların oldukça ilgi göstereceği bir oyun olacaktır, üstelik Kinect'in satışlarına da katkı sağlayacak. Michael Jackson: The Experience ise hem Move hem de Kinect desteğine sahip olacak.
 
    Oyunun Japonya'daki çıkış tarihi de henüz belli değil, fakat Wii sürümünün şarkı listesinde şunlar var: Bad, Beat It, Billy Jean, Black or White, Earth Song, Smooth Criminal, The Girl is Mine, They Don't Care About Us, Who Is It and Workin' Day And Night.
 
kaynak    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Michael Jackson Child of Eden Ubisoft Japonya Xbox 360 PS3 Wii
"Japonlar Daha Çıkmadan Xbox'tan Nefret Etmişti" Sega, 2010 Mali Yılında %41 Oranında Kâr Elde Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Eden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız