Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroidvania Oyunu The Knight Witch'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Super Mega Team, metroidvania shoot 'em up oyunu The Knight Witch'in 29 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun 10 Ekim'e kadar Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
 
Hızlı tempolu Metroidvania oyunu The Knight Witch, keşif ve kart sistemini birleştiriyor. Oyuncular yer altı şehri Dungeonidas'ı ziyaret ediyor. Bir zamanların barışçıl metropolü, gizemli bir tehdit ve golemler ordusu tarafından kuşatılıyor. Burada iş Rayne'e düşüyor.

En iyi desteyi oluşturmak için seçilebileceğiniz 30'dan fazla benzersiz büyü, yükseltme ve iyileştirme kartı bulunuyor. Şövalye yetenekleri ile oyuncular, istilacı golemleri en etkili şekilde alt edebiliyor. Oyuncular, Rayne ile özdeşleşerek kendi oyun tarzlarını oluşturabiliyor. Diğer Şövalyeler gibi Rayne de Dungeonidas'taki insanların sevgisinden besleniyor. İnsanların destekleriyle daha da güçleniyor.

Steam sayfası
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Knight Witch
Cold Land İnceleme Retro Aksiyon Oyunu Planet Cube: Edge, 2023'te Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız