Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Other M'in Giriş Videosu

 
     Haberimize geçmeden önce internette oyunun fanları tarafından çizilen bir resmi paylaşalım. Metroid serisinin kahramanı Samus'un yıllar içerisindeki değişimi çok iyi bir şekilde kaleme alınmış.
 
     Hafta içinde gerçekleşen Nintendo Summit 2010'da firmanın bir çok önemli oyununda yeni bilgilere ve görsellere kavuştuk. Bu oyunlardan birisi de Metroid Other M idi.
 
     Super Mario Galaxy 2, Monster Hunter Tri gibi oyunları için yayınlanan videoları dışarı da dapıtan Nintendo, aynı tutumu ise Metroid Other M için yapmamış ve oyunun Summit 2010 videosunu kapalı kapılar arkasında göstermişti. Sadece bir kaç ekran görüntüsünü ise yayınlamıştı.
 
     İşte o kapalı kapılar ardındaki video bugün kötü bir çekimle de olsa internete sızdırıldı. Muhtemelen cep telefonu ile çekilmiş olan oyunun açılış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo nintendo wii
Brink, Eylül'de mı Çıkacak? Fallout : New Vegas'tan Yeni Taramalar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid: Other M
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız