Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Other M'in Çıkış Tarihi Açıklandı


 
     Metroid Prime oyunlarından sonra Metroid serisinin durumu ne olacak derken Team Ninja/Nintendo işbirliği ile Metroid Other M'in geliştirildiği açıklanmıştı. 2D ve 3D oynanış öğelerinin bulunduğu oyun serinin eski  hayranlarını da fazlasıyla memnun edeceğe benziyor.
 
    2010 yılında çıkacağını bildiğimiz, ama kesin çıkış tarihine sahip olmadığımız Metroid Other M'e ne zaman kavuşacağımız sonunda açıklandı. Nintendo oyunun 3 Eylül'de Avrupa'da olacağını müjdeledi. Muhtemelen aynı tarihlerde Türkiye'de de Samus Aran'ın yeni macerasını deneme fırsatı bulacağız.
 
     Nintendo ayrıca Samus Aran'ın daha fazla yakın dövüş hareketinin bulunacağını açıkladı. Bunlar arasında düşmanların üzerine atlayıp vuruş yapacağımız Overblast atağı, doğru zamanlama ile yaralı düşmanların işini bitirebileceğimiz Lethal Strike gibi vuruşlar bulunuyor.

    Bunların yanı sıra Samus, Wii-mote'u dikey tutarak Sensemove adlı düşmanların saldırılarının kurtulma hareketinin yanı sıra "1" tuşuna basarak sağlık enerjimizi arttırabileceğiz.
 
    Son olarak ise yeni silahımız Diffusion Beam açıklandı. Bu silah ile çevremize patlayıcı Charge Beam'ler saçacak ve fazladan düşman öldürme şansını yakalayacağız.
 
     Nintendo Wii'nin en çok beklenilen oyunlarından birisi olmasının yanı sıra en iyileri arasına da gireceğine emin olduğumuz Metroid: Other M, Nintendo'nun seride yeni bir sayfa açması için de önem taşıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo nintendo wii Samus Aran metroid
Settlers 7'ye Harita Paketi Dragon Age 2 Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid: Other M
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız