Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Men of War Serisinde %75 İndirim Sizleri Bekliyor

Men of War: Condemned Heroes'a ait bir ekran görüntüsü.

     PC oyuncusu olup, Steam'in hafta sonu ve hafta ortası indirimlerini herhalde bilmeyen yoktur. İşte bu indirimlerden bir tanesi daha bu hafta içi Men of War serisinde yapılıyor.
 
     2009'da ilk oyunuyla karşımıza çıkan Men of War'un ilk oyunu haricinde diğer tüm oyunlarda ve indirilebilir içeriklerde %75 indirim sizleri bekliyor. 12 Nisan'da çıkış yapan ve en yeni Men of War oyunu olan Condemned Heroes 7.49$ fiyat etiketiyle satışa sunulurken bir önceki yapım olan Men of War: Assault Squad ve GOTY sürümlerinde de bu indirimler sizleri bekliyor. Eğer askeri strateji oyunlarını seviyorsanız bu yapımlara göz atmanızı tavsiye edebiliriz.
 
     Ayrıca yılların eskitemediği Counter Strike serisinden Counter Strike: Source de %66'lık bir indirim ile 6.80$ karşılığında Steam'de bulunmakta.
 
     İndirim sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
men of war men of war: assault squad Men of War: Condemned Heroes steam indirimleri counter strike: source
LEGO Batman 2'nin Demosu Xbox Live'de "We are Tekken" Koleksiyoncu Paketi Duyuruldu

- The Stig -

20.6.2012 00:30:25

0
Red tide,assault squad goty,condemned heroes ve vietnam.. ?!? bu seriyi daha önce hiç oynamadın.. world in conflict tarzı bir oyuna benzediği için ilgimi çekti..Yukarda da yazdığım serilerden hangisi daha iyidir? Oynayanlardan bir tavsiye alırsak güzel olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız