Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meğerse PS Vita AMOLED Ekrana Sahipmiş



     Sony'nin daha önce açıkladığı üzere yeni el konsolu PS Vita OLED ekrana sahiptir. Ancak Güney Korelişirket Samsung'un bugün yaptığı bir basın duyurusu bütün kafaları karıştırdı.

     Samsung şu duyuruyu yaptı.

"Ürün satışlarımız ve pazar payımız hızlı bir şekilde büyüyor. AMOLED ekran panelleri mobil dünyasında geniş bir alanda kullanılıyor. Bunların içinde Samsung Electronics 'Galaxy' serisi cihazları, Motorola'nın 'Laser' stratejik akıllı modelleri, Nokia's 'Lumia 800'ü giib ürünler mevcut. Şimdi ise bunların yanına önümüzdeki ay çıkacak olan Sony PS Vita katılıyor"

     Bilindiği üzere AMOLED ekranlar OLED ekranlara oranla daha zengin renk ve yüksek kontrast deneyimi sunmasının yanında düşük pil tüketimi sağlamaktadır.

     Herşeyden önce PS Vita için düşük pil tüketimi sağlayan teknolojiler önemlidir. Sony'nin tuhaf şekilde bu teknik ayrıntıyı atlamasının nedeni merak ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
AMOLED psvita Sony playstation Samsung ekran
Battlefield 3 Seslerine Kulak Verin Mass Effect 3, CE'a Videolu Tanıtım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ps4

19.11.2011 21:11:44

0
Yaşasın Samsung Ve onun bu pazarlama yapısı inanın arkadaşlar çok net ve güzel canlı renkler bizi bekliyor haber doğru ise zaten belliydi tvıtte çıkıp duruyordu böle bişiy samsung zaten görüntü alanında iyi durumda hatta çok iyi durumda diyebilirm psvitayı şimdi daha çok sevmeye başladım bende samsung Le40c750 var ve hale tam bir rakibi yok bu tv"nin ekran kalitesi herşeyi mest ediyor beni samsungtan korkmayın arkadaşlar o sevgili koreliler bu psvitaya çok deli ekran yapıcaktır:)

hell77

18.11.2011 19:41:18

0
AMOLED'ler daha teknolojik. Açılımı Active-Matrix OLED burdan OLED üzerine yeni teknolojilerin eklendiğini anlayabilirsiniz.Amoledler daha yüksek tazeleme oranlarına sahip daha az enerji tüketiyolar daha inceler .Görüntü olarak fark yok denebilir

avatar78

18.11.2011 17:40:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY Bilindiği üzere AMOLED ekranlar OLED ekranlara oranla daha zengin renk ve yüksek kontrast deneyimi sunmasının yanında düşük pil tüketimi sağlamaktadır. Yanlış bilgi. OLED ekranlar daha iyi olup, sınırsız kontrast oranına sahiptir.
Hayır, öyle bir kıyaslama da yapamazsın. Oled ile Amoled arasındaki en büyük fark amoled'in daha az enerji harcamasıdır. Görüntü açısından gözle görülür bir fark yok. Kontrast oranı da aynı diye biliyorum ikisinin. http://en.wikipedia.org/wiki/Active-matrix_OLED

Fatal1ty.

18.11.2011 17:20:49

0
Bilindiği üzere AMOLED ekranlar OLED ekranlara oranla daha zengin renk ve yüksek kontrast deneyimi sunmasının yanında düşük pil tüketimi sağlamaktadır. Yanlış bilgi. OLED ekranlar daha iyi olup, sınırsız kontrast oranına sahiptir.

avatar78

18.11.2011 16:39:30

0
Ha...

ugrcan1

18.11.2011 16:32:26

0
Hmm .

clubberkay

18.11.2011 15:12:31

0
eneteresan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız