Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Master Yoda Kendini Gösterdi


     Master Yoda, başta ihanet olmak üzere hikayesi yönünden oldukça ilginç erdemleri barındıracak olan Star Wars: Force Unleashed 2'de kendini gösterdi.
 
     Oyunun yayınlanan yeni videosunda Darth Vader'ın gizli çırağı ve ilk oyunun da kahramanı olan Starkiller'ı Master Yoda ile karşılaşırken görüyoruz. Yoda'nın gene bilge sözlerine yer verilen bu tanıtım vidosunda serinin klasikleşen tema müziğide kendisine yer edinmiş.
 
      Sahnenin geçtiği mekana bakacak olu isek Dagobah olduğunu söyleyebiliriz. Anakin Skywalker'ın güce denge getirmesinden sonra yönetimi ele geçiren Galaktik İmparatorluk'tan kaçmak zorunda kalan Master Yoda, son yıllarını Luke Skywalker'ı da eğittiği Dagobah'ta geçirmişti. Luke ile olan benzer bir sahneyi ise bu sefer Starkiller ile yaşayacağız.
 
     Dart Vader'ın elinden Kamino gezegeninden kaçan Starkiller gelmek zorunda kalığı Dagobah'ta büyük bir güç ile karşılaşacak. Ekim ayında çıkışını yapacak olan oyunun bu ilginç sahnesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilisiniz.
 

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Wars : Force Unleashed 2 PC PS3 xbox 360 PSP DS Lucasarts
NFS: Hot Pursuit'den Yeni Ekran Görüntüleri Sahne Sırası Chun Li'nin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

13.8.2010 13:09:11

0
galen'den adam olmaz dedim ben müdahele ettim olaya :D şaka bi yana bana göre yoda gücle bütünleşmiş bir jedi. her jedi'ın ondan öğreneceği birşeyler vardır görüldüğü üzere eski bir sith'in bile.

In Isaac We Trust

13.8.2010 10:52:15

0
süper olmuşta ne gereği var galen'ı luke skywalker moduna sokmaya..biraz garipsedim nedense ama yoda'nın tarin edeceğini çok iyi biliyodum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız