Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Trilogy Duyuruldu!

 
    Mass Effect Trilogy duyuruldu! Adından da anlaşılabileceği üzere Mass Effect için çıkmış 3 oyun, 3'ü bir arada şeklinde tek bir kutuya sığdırılıyor.
 
    Bu çok özel paketin 6 Kasım olarak belirlenen çıkış tarihinden sonraki günü yani 7 Kasım'ı BioWare, "N7 Günü" olarak deklare etti ve çıkış gününde gerek oyun içi, gerekse de online ve canlı etkinlikler düzenleneceğini açıkladı.

    Mass Effect: Trilogy, PC ve Xbox 360 için dediğim gibi 6 Kasım'da çıkışını yapacak ve 59.99 dolara satılacak. Playstation 3'e gelirsek, bu kutuyla ilk defa Mass Effect 1'i de oynayabilecek olan PS3 sahipleri, çıkış tarihi için biraz daha beklemek zorundalar. Ayrıca bir dip not ise Mass Effect 1'in hazır olduğunda PS3 için dijital olarak da satılacak olması.
 
    Mass Effect'e henüz başlamamış ve düşünme aşamasında olanlar için tek kelimeyle bulunmaz fırsat bu!


Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 mass effect trilogy Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Rome II'nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı Bayonetta Yapımcısının Gözü Steam/Kickstarter'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kartyler

28.9.2012 03:55:37

0
3 seriyide bitirdim ha grafikleri ve oynanışı hoştu ama şimdiki yeni oyunlara bakarakdan mgs zeroes ile kıyaslayamam bile. oyunlarda detay yok dogru duzgun bi mgs de var karşındaki adamın varlıgını hissettiren oyun. digerleri vur parçala geç. adınada görew desinler.

ageof98

27.9.2012 15:42:51

0
Varya oyunu oynamıyanların ağzına sakız oldu şu son konusu.Yok neymiş sonu kötüymüş.Ya arkadaş tek önemli olan şey oyunun sonu mu ? İnsan bi oyundaki duyguya bakar.Yok neymiş grafikleri kötüymüş animasyonlar iyi değilmiş.2. oyunda mükemmel miydi sanki animasyonlar ? Değildi.Fakat yine de gelişme kesinlikle farkedilebilir düzeyde.Oyuna b*k atmayı bırakın da şu fırsatı değerlendirin.Ha eskilerden oyunun rpg unsurunu az görebilirler katılıyorum fakat bu oyundan Fallout veya Arcanum içeriği beklemek yanlış olur.Ancak biraz müsamaha ile bu oyunda çok eğlenceli olabiliyor.Özellikle son zorluk seviyesinde taktiksel(soldier hariç hepsi) bir sınıf ile.

BSC Misafiri

27.9.2012 15:03:55

0
Peki DLC lerde kutuya dahil mi?

BSC Misafiri

27.9.2012 12:40:21

0
hiç bi sersini oynayamadım ingilizcem olmadığı için görev dahi alamadım ama kaçırlmaması gereken bi oyun bencede :)

MytHnfr

27.9.2012 00:42:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: JiggySaw Mass Effect 3 ü beğenmeyen arkadaşlar, extended cut'ı oynadınız mı, veya izlediniz mi? Evet oyun ilk çıktığında sonu kötüydü ama extended cut ile bunu düzelttiler, onun dışında da oyun bence mükemmel olmuş, bu yüzden ben EA seriyi batırdı yorumlarına katılmıyorum. Hikayesiyle, ortamıyla da daha güzel bir üçleme ben şahsen bilmiyorum, benim için oyun tarihinin en iyi serisidir Mass Effect serisi.
3. oyun bir tek farklı sonların çeşitliliği ile eleştirilebilir bence. Diyecekler oyunu iyice aksiyon yaptılar falan ama 2. oyunda aksiyon konusunda 3. oyundan farklı değil.

JiggySaw

26.9.2012 22:09:23

0
Mass Effect 3 ü beğenmeyen arkadaşlar, extended cut'ı oynadınız mı, veya izlediniz mi? Evet oyun ilk çıktığında sonu kötüydü ama extended cut ile bunu düzelttiler, onun dışında da oyun bence mükemmel olmuş, bu yüzden ben EA seriyi batırdı yorumlarına katılmıyorum. Hikayesiyle, ortamıyla da daha güzel bir üçleme ben şahsen bilmiyorum, benim için oyun tarihinin en iyi serisidir Mass Effect serisi.

BlackBeasT

26.9.2012 21:54:35

0
Mass Effect 3'den sonra zati sonun başlangıcı sürüce girmiş bulunuyor..EAnın 3-5 kuruş için içine edip emutasyon eylediği başka oyun serisi umarım diğer başarılı oyun yapımcıları EA çatısı altına girmez yada dağıtım için EA ile uzlaşmaz.Altın dışkı müptelası ne beklenir ki

:::LOSTPLANET:::

26.9.2012 21:43:26

0
bu pakete bir figür yakışırdı doğrusu ya da kocaman skyrim gibi bir yapım bilgilerini fotoğrafları içeren kitap

BSC Misafiri

26.9.2012 20:03:40

0
önce sadece ilk oyunu ps3 çıkarsalaar sonra paket yapsalardı

Queen Hentai

26.9.2012 19:53:48

-1
Güzel düşünülmüş bir paket olmuş. PS3 sahiplerinin de 1. oyunu oynayabilecek olmaları sevindirici bir haber.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız