Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect Serisinin Yeni Oyunu UE5 ile Geliştiriliyor

 
 
Yayıncı EA ve geliştirici BioWare'in bilim kurgu serisine dayanan Mass Effect serisinin yeni oyunu hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. İlk üç Mass Effect oyununun tamamı Unreal Engine 3 motoruyla yapılırken, yeni oyunun Unreal Engine 5 ile yapılacağı belirtiliyor.
 
BioWare bir dönem tüm oyunları için EA'nın Frostbite motorunu kullanmaya başladı. Geçiş kolay olmadı. İlk iki Dragon Age oyunu stüdyonun kendi Eclipse Engine sürümleriyle yapıldı ve Mike Laidlaw'a göre bu değişiklik, Dragon Age 2'nin Exalted March genişlemesinin iptal edilmesinin temel nedeniydi. Frostbite'da animasyonlar ile ilgili çok sıkıntı yaşayan ekibin yeni Mass Effect oyununu UE5 ile geliştirildiği belirtiliyor.
 
BioWare yakın zamanda bir iş ilanı da yayınladı. İş ilanlarında, "UE4 ve UE5 deneyimine sahip yetenekli programcılar aranıyor" ibareleri yer alıyor. Bu ilanlar ve yeni edindiği bilgiler üzerine sızıntı haberler ile ön plana çıkan Jeff Grubb'da oyunun UE5 ile geliştirildiğini bildiriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer ue5
Melty Blood: Type Lumina için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Titanfall 2 için PC'de Sunucu Oluşturabileceğiniz Northstar Modu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.12.2021 14:40:11

0
ulan epic yine turnayı gözünden vurdun ha

JackTim

26.12.2021 14:06:07

0
Bioware gibi bir firmanın içini boşaltınız hala daha Dragon Age 4'ün ne aşamada olduğunu bile bilmiyoruz kalkmışsınız biz Mass Effect geliştiriyoruz diyosunuz utanın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız