Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Andromeda Muhtemelen 21 Mart Tarihinde Çıkış Yapacak

   N7 gününü geride bırakmamızla birlikte Mass Effect: Andromeda hakkında bir takım bilgiler alsak de resmi çıkış tarihini henüz öğrenemedik.
 
   Ancak oyunun Amazon üzerinde listelenmesiyle birlikte muhtemel çıkış tarihi bir kez daha göründü. Amazon'un listelemesine göre Mass Effect: Andromeda 21 Mart 2016 tarihinde oynanabilir olacak. (2016 yazım hatasıdır.)
 
   Bu, oyunun 21 Mart tarihinde çıkış yapacağını gösteren ilk haber değil. Daha öncesinde Dark Horse, Amazon üzerinde Mass Effect: Andromeda'nın sanat kitabını listelemişti ve oyun ile aynı zamanda çıkış yapacağı yazıyordu. Yani Amerika Birleşik Devletleri üzerinde 21 Mart, Birleşik Krallık üzerinde ise 23 Mart.  
 
   Mass Effect: Andromeda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunun multiplayer betasına buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
Microsoft, Windows Mağazasından Infinite Warfare'i Alan Birisine Parasını İade Etti XCOM 2'yi Artık PC'de Kontrolcü ile de Oynayabilirsiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız