Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'ün Wii U Sürümünden Ayrıntılar

Shepard ve ekibi Wii U'da da başarılı olacaktır

      Mass Effect 3 diğer platformlar için çıkışını uzun süre önce yaptı. Wii U kullanıcıları da konsolun çıkışı ile birlikte bu oyunu oynama fırsatı bulacaklar. Tabi serinin ilk iki oyununun senaryosu da Wii U kullanıcılarına etkileşimli çizgi roman ile anlatılacak. Tıpkı Mass Effect 2'nin PS3 sürümünde ilk oyunun senaryosunun benzer şekilde anlatılması gibi.
 
      Oyunun Wii U sürümünde Mass Effect 1 ve 2'nin interaktif romanlarının yanı sıra From Ashes, the Extended Cut, Rebellion, Resurgence ve Earth multiplayer paketleri de bulunacak. Ayrıca bir adet bonus ağır silah da diskte hazır halde yer alacak. Oldukça doyurucu bir içerik.
 
      Bu arada Mass Effect Trilogy'nin de Wii U için hazırlanmasını umut ediyoruz. Wii U kullanıcıları da serinin diğer oyunlarını oynamayı isteyeceklerdir. Bu biraz da Mass Effect 3'ün bu sürümünün satışlarına bağlı olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Wii U
Assassin's Creed 3'ün Wii U Sürümü Ertelenmedi Wii U Odaklı Nintendo Direct Yarın Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız