Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'ten Yeni Görseller & Video


     RPG ustası BioWare'in beğenilen serilerinden Mass Effect'in üçüncü oyunu, 2012'nin en çok beklenenlerinden. Şimdilik oyunun çıkışına daha vakit olsa da, tanıtım hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
 
      BioWare ve Electronic Arts bugün, oyunun ön sipariş ekstralarını tanıtan bir video ve yepyeni ekran görüntüleriyle karşımıza çıktı. Videoda da görebileceğiniz üzere Mass Effect 3'ü ön sipariş ile satın alırsanız, M55 Argus tüfeğine erişebiliyorsunuz. 
 
      Son dönemde özellikle RPG oyunlarında ön sipariş içerikleriyle verilen eşyaların RPG atmosferini bozduğuna dair yankılar duysak da, bu unsur Mass Effect 3'te de yer alacak. Video ve görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz;
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Call of Duty Elite: iPhone ve Android'e Geliyor Soul Calibur V, Playstation ve Xbox İçin Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kabuto7013

5.1.2012 15:25:48

0
sanki bir oyun oynuyormuş gibi değilde olayları yaşıyormuş gibi oluyor.hatırlarım toplayıcılar bütün tayfayı kaçırdığın da nasıl şinirlenmiş ve üzülmüştüm kendimi çok kötü hissetmiştim.aynısını oyunun sonunda Jack öldüğünde de hissetmiştim.ne oyundu bea

BSC Misafiri

4.1.2012 22:29:18

+1
Valla ben hiçbir zaman mass effect oyununu RPG olarak görmüyorum. Zaten günümüz RPG oyunları içine aksiyon katılmış şekilde önümüze geliyor.(bkz. SKYRİM) Ben mass effect'in en çok evrenini, hikayesini, müziklerini, karakterlerini ve sinematik anlatımını beğeniyorum. İşte bu yüzdendir ki yıllar sonra hatırlayacağım ender oyunlardan biridir mass effect.

didymos

4.1.2012 21:05:37

+1
Tam olması gerektiği gibi, Mass Effect gibi görünüyor. Dragon Age 1 sonrası Dragon Age 2'de yaşanan evrim değişikliğinin bu seride yaşanmaması sevindirici.
quote:

Son dönemde özellikle RPG oyunlarında ön sipariş içerikleriyle verilen eşyaların RPG atmosferini bozduğuna dair yankılar duysak da, bu unsur Mass Effect 3'te de yer alacak.
Ben bunu ön sipariş veren kişilere karşı firmalarca yapılan hoş bir jest olarak görüyorum, başka bir anlam yüklenmemeli bence. Sonuçta bu bir Single RPG oyunu ve başkalarıyla olan rekabeti etkilemeyeceği için verilmesinde problem yok. Çok isteyen olursa farklı yollardan da rahatlıkla ulaşılabilir.

Guest-56D7221EF

4.1.2012 20:08:06

0
sanki görüntülerle oynanmış gibi duruyor.

hasretbitmez

4.1.2012 19:16:05

-9
Vasat görünüyor :( :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız