Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'e Resurgence DLC Videosu


     BioWare, Mass Effect 3'e bedava DLC yani indirilebilir içerik olan Resurgence için yeni bir video yayınladı.
 
     Bu videoda bir çok yeni şey ile karşılaşacaksınız, en başında yeni karakterler, yeni silahlar ve yepyeni haritalar var. Multiplayer DLC olan Resurgence'ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Battlefield 3, PC Güncellemesi Haftaya Geliyor Mart Ayında PSN'in En Çok Satanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sniper23

7.4.2012 13:16:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197 hikayesi bitmiş bi oyuna dlcmi alınır
Beleş Multi Dlcsi dostum

Stygián

7.4.2012 12:19:51

0
Hem multi hem senaryoya aynı ölçüde özen gösterileceği düşüncesindeydim ama benim için de hayal kırıklığı oldu...

maniague

7.4.2012 03:24:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar ea top ol emi ulen kimin umurunda multi? bu oyunun ruhu multimi arkadaş içine ettiniz serinin. saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza gidin daha ne yenilikler getirebiliriz, sonu nasıl daha iyi yapabiliriz diye kafa patlatın. bu salak multi moda uğraştıkları kadar single ile uğraşsalardı tekrar tekrar oynardık oyunun içine ettiler me1,2 yi 6, 7 kere tüm diyalogları, sahneleri görmek için oynamama rağmen üçücüyü ikinci kez oynamak için gram istek yok.
aynen oğlu aynen.

RISC64

6.4.2012 22:57:28

-2
hikayesi bitmiş bi oyuna dlcmi alınır

Wayward Son

6.4.2012 22:11:54

0
Pyloge Dediğini her şeyi tam yapsalardı onaylardım. Ama ME'yi buralara getiren senaryoyu bu denli geri plana atmaları yüzünden multi üzerine vakit harcadıkları zaman insanın siniri bozuluyor. Çok söyledik multiplayer'a vakit harcamayın, adam gibi senaryo ve RPG öğelerine yüklenin diye. Ne oldu sonunda? Aksiyon oyununa çevrilen, senaryosu mantık hatalarıyla, sonu berbat bir oyun çıktı karşımıza. Multi'den zevk alabilirsin ama şahsen ben RPGleri single kısımları için oynuyorum.

brovazZ

6.4.2012 21:26:36

0
Pyloge katılıyorum sana dostum. Multisi gayet zevkli hele 4 arkadaş skype veya teamspeak aracılığyla oyuna girince verdiği zevk katlanıyor. Bu arada bedava olmasıda çok iyi. Birlikte oynamak isteyenler için Origin hesabım eX-brovazZ dır.

tizar

6.4.2012 21:01:09

+1
ea top ol emi ulen kimin umurunda multi? bu oyunun ruhu multimi arkadaş içine ettiniz serinin. saçma sapan şeylerle uğraşacağınıza gidin daha ne yenilikler getirebiliriz, sonu nasıl daha iyi yapabiliriz diye kafa patlatın. bu salak multi moda uğraştıkları kadar single ile uğraşsalardı tekrar tekrar oynardık oyunun içine ettiler me1,2 yi 6, 7 kere tüm diyalogları, sahneleri görmek için oynamama rağmen üçücüyü ikinci kez oynamak için gram istek yok.

vergosa

6.4.2012 20:59:00

-1
hayret nasıl bedava ya cok sasırdım hıc beklemıyordum bıoware valla aklımdakı butun onyargıları kaldırdı

Farwynd

6.4.2012 20:56:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Zamanında ''ME'ye multi gelmemeli'' diye yırtındık. ''Senaryoya yoğunlaşmazlar'' dedik. Her şeyi multiplayer sanan 2000 ve sonrası oyuncuları ise tam tersini istediler. Nitekim dedikleri oldu ama senaryo bakımından havada, son bakımından da rezalet bir ME3 ile karşılaştık. Merak ediyorum multi isteyenlerin kaçı şu an yana yakıla ME3 multi oynuyorlar...
Dostum kusura bakma ama gayet iyi bir multiplayer'ı var oyunun. Bir kere arkadaşlarınla teamspeak aracılığıyla + vanguard olarak oynada zevkini gör.

Wayward Son

6.4.2012 20:46:37

+1
Zamanında ''ME'ye multi gelmemeli'' diye yırtındık. ''Senaryoya yoğunlaşmazlar'' dedik. Her şeyi multiplayer sanan 2000 ve sonrası oyuncuları ise tam tersini istediler. Nitekim dedikleri oldu ama senaryo bakımından havada, son bakımından da rezalet bir ME3 ile karşılaştık. Merak ediyorum multi isteyenlerin kaçı şu an yana yakıla ME3 multi oynuyorlar...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız