Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'de Save Dosyaları Aktarımı ve Önemi

Samanyolu Galaksisinin kaderi bir kez daha oyuncuların ellerinde şekilleniyor.
2010'un heyecanla beklenen devam oyunu Mass Effect 2 raflardaki yerini almak üzere. Bugüne kadar yeni oyun ile birlikte gelecek pek çok yeniliği sitemizde sizlerle paylaştık. Bunların belkide en dikkat çekeni; ilk oyunda yer alan kayıt dosyalarımızın devam oyunu ile etkileşimli hale geçecek olması.
 
Yapımcı Bioware, çıkışına yakın bir süre kala sistemin nasıl işleyeceğini ve ne kadar önemli olduğunu iletişim koordinatörü Chris Priesty aracılığı ile açıklığa kavuşturdu. İşte detaylar:
 
- Oyun ana menüsünde "yeni oyun" seçeneği ile birlikte oyuncular Mass Effect 1 karakter kayıtlarını devam oyununa aktarabilecek.
 
- Devam oyununa hangi karakterlerin dahil olacağı oyuncunun seçimine bırakılmış. Dilerseniz birden fazla karakteri 2. oyuna aktarabilirsiniz. Daha fazla karakter ek profiller aracılığı ile oyuna yansıtılacak ( Mass Effect 1'de olduğu gibi )
 
- Xbox360 kullanıcılarının Mass Effect 1'i oynadıkları profil ile devam oyununu oynamaları gerekiyor.
 
- PC oyuncuları kayıtlarını devam oyununa aktarmak için .MassEffectSave dosyasını seçmeliler.
 
- Profil ve kayıt dosyaları hard disk üzerinde kayıtlı olmalı, MU üzerinde değil.
 
- Aktarılabilinecek kayıt sayısı sınırlı. Bitmiş olan 11 Mass Effect 1 sonunu devam oyununa aktarabilirsiniz. 12. kayıt dosyanız aktarılamayacak.

Bioware heyecan verici bir açıklama ile tüm bu detayları noktalandırıyor. Bu noktadan itibaren Mass Effect 1'de yaptığınız her seçimin izlerini Mass Effect 2'de göreceğiz. Hayatta kimler kaldı ? Konseyi kurtarabildik mi ?  En coşkulu fanatiğiniz ile nasıl başa çıktınız ? Heyecanı ve sürprizleri kaçırmamak adına net detaylar vermeyen Bioware yılın belki de en iyi oyunu ile karşımıza çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360
Amazon Listesinde 2009'un 1 Numarası Nintendo Wii PS3 Portable?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Razura

31.12.2009 21:51:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR her gecen gün heycanım artıyor zaten sabırsızlıkla bekledigim favori oyunlarımdan birisi birde böyle yaglandıra ballandıra anlatıyorsunuz hepten sabırsızlanıyorum
Hiç sorma ya! 2. kez başladım şu an,ME2 çıkana kadar 3-4 kere daha bitirirm.Bir sürü save dosyam olur.Sonra saveleri seç beğen al oynarım

SpyM3GTR

30.12.2009 23:20:17

0
her gecen gün heycanım artıyor zaten sabırsızlıkla bekledigim favori oyunlarımdan birisi birde böyle yaglandıra ballandıra anlatıyorsunuz hepten sabırsızlanıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız