Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'de Enterasan Disc Değiştirme Yöntemi

 
Geçen aylarda, BioWare'den Mass Effect 2'nin Xbox 360 versiyonunda disk değiştirmenin gerekeceği duyurulmuştu. Ancak görünüşe göre bu konuyla ilgili bazı gelişmeler var.

Oyuna Disc 1 ile başlanacak Mass Effect 2'de oyuncuların ilerleme kaydetmesiyle Disc 2'den devam etmeleri istenecek. Oyuncular oyunun ortalarından itibaren Disc 2 ile devam edecekleri ancak oyunun son kısımlarına doğru tekrardan Disc 1'in takılmasının isteneceği ve oyunun başlandığı gibi Disc 1 ile sonlanacağı açıklandı.

 
Bu konuyula ilgili açıklama yapan BioWare yöneticileri; 2 Disc'i de yeteri kadar içerikle doldurmak için ve oyuncuların bundan daha fazla Disc değiştirmek zorunda kalmamaları için böyle bir yönteme başvurdukları belirtildi.

Herhalde 2 Disc'lik bir oyunda ilk defa 2. Disc'e geçip tekrardan Disc 1 ile biten tek ve yegane oyun Mass Effect 2 olacak. Böyle bir ilkle çıkış yapacak ME 2 bakalım daha ne ilkler bizlere sunacak? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360
Splinter Cell : Conviction İçin Çıkış Tarihi ! Nomura: "Yakın Zamanda FFVII Remake'i Olmayacak."
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gun

24.1.2010 16:58:00

0
Xbox sabit disk alanını kanımca xbox indirilebilir içerik yada oyunlar için tutmayı planlıyordur. Yani pc'deki gibi oyun kurmak için değil. Sonuçta maliyetten kaçılmış bir cihaz, dvd üzerinden çalışma imkanı varken neden hdd olsunda oraya kurulabilsin.

swordmaster33

24.1.2010 11:46:16

0
nerdeyse hdd siz xbox olmadığı için garip bir yöntem olmus direkt hdd ye kuramıcaz mı şmdi bu oyunu biz :S

PainOfChaos

24.1.2010 09:38:55

0
Blu-ray iyidir :)

gun

24.1.2010 00:47:18

0
PC'de öyle bir sorun yok. Hatta PC'de steam'den alırsan disc sorunu bile yok. Konsol biraz eski teknoloji gerçekten yeni nesil gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız