Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man: Remastered Kutulu Olarak Satılmayacak

 
2018'de PlayStation 4 için çıkan Marvel's Spider-Man iyileştirilmiş karakter modelleri, ray-tracing yansımalar ve gölgeler, daha iyi ışıklandırma, sokaklarda daha fazla araç ve insan ve üç yeni kostüm ile birlikte PlayStation 5'e geliyor.

Remaster versiyon, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in ultimate sürümüne dahil olacak ve $69.99 fiyattan satışa sunulacak.

Geliştirici Insomniac Games'in belirttiğine göre, Marvel's Spider-Man: Remastered ayrı bir şekilde kutulu olarak satışa sunulmayacak.

Insomniac Games ayrıca orijinal oyundan remaster versiyona kayıt dosyası aktarılamayacağını da doğruladı.
 
Ayrıca twitter üzerinden bir kullanıcı şu soruyu yöneltti: "Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in standart sürümünü içeren bir PlayStation 5 paketini ön siparişini verdim. Bu, Marvel's Spider-Man'in PlayStation 4 versiyonumu yükseltemeyeceğim anlamına mı geliyor? Ekstra 20 doları seve seve öderim fakat ön sipariş hakkımı kaybetmek istemiyorum."

Insomniac Games en yakın zamanda bu konu hakkında daha fazla bilgi paylaşacaklarını ve bu senaryoyu düşündüklerini belirtti.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales standart sürümü ve ultimate sürümü 12 ve 19 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Insomniac Games
Starfield ve The Elder Scrolls VI ile Bethesda'nın Oyun Motoru Büyük Oranda Elden Geçiriliyor FIFA 21 için Demo Çıkmayacak

Arrastra

22.9.2020 20:52:18

0
saçmalık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız