Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'te Japonca Seslendirme de Var

İşte kafaları karıştıran görüntü

     Bu neslin belki de en iyi dövüş oyunu olan Street Fighter 4'ü geliştiren Capcom şu sıralar Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds üzerinde çalışıyor. Bu oyun belki de Street Fighter 4'ten bile daha çok ilgi çekiyor, çünkü hem Marvel hem de Capcom karakterlerini yöneteceğiz.
 
     Oyunla ilgili yavaş yavaş yeni bilgiler de yayınlanıyor. Ortaya çıkan bir resim de Capcom'um resmi açıklama yapmaması nedeniyle kafaları karıştırıyor. Bu resimde (bkz yukarıda) karakterlerde İngilizce ve Japonca seslendirme seçeneklerinin olduğunu görüyoruz.
 
     Bu resimde bazı karakterlerde İngilizce, bazılarında ise Japonca seçeneği seçilmiş durumda; örneğin Chris, Trish ve Dante'de İngilizce seslendirme seçilmiş. Ryu, Akuma ve Crimson Viper'da ise Japonca seçilmiş.
 
     Karakterlerin hangi ülkeden olduğuna göre dil seçenekleri değişiyor görünüyor. Yine de akıllara şu soru gelmiyor değil. Acaba Ryu, Akuma ve Crimson Viper gibi karakterlerde İngilizce konuşma seçeneği açılacak mı? Ya da Wesker, Trish veya Dante'de Japonca seslendirme bulunacak mı?
 
     Eğer yukarıdaki resimdeki menüde dil seçeneklerini değiştirme şansı bulacaksak her karakteri ister İngilizce, istersek de Japonca konuşurken görebileceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
No More Heroes: Heroes’ Paradise +18 Oldu Arkham City Haritası İlk Oyundan 5 Kat Daha Büyük
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

efflake

4.2.2011 10:29:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=13038&rs=550x250' /></center><br/><div><br /></div><div>     Bu neslin belki de en iyi dövüş oyunu olan Street Fighter 4'ü geliştiren Capcom şu sıralar <strong>Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds</strong> üzerinde çalışıyor. Bu oyun belki de Street Fighter 4'ten bile daha çok ilgi çekiyor, çünkü hem Marvel hem de Capcom karakterlerini yöneteceğiz.</div><div> </div><div>     Oyunla ilgili yavaş yavaş yeni bilgiler de yayınlanıyor. Ortaya çıkan bir resim de Capcom'um resmi açıklama yapmaması nedeniyle kafaları karıştırıyor. <strong>Bu resimde (bkz yukarıda) karakterlerde İngilizce ve Japonca seslendirme seçeneklerinin olduğunu görüyoruz.<br /></strong></div><div><strong> </strong></div><div>     Bu resimde bazı karakterlerde İngilizce, bazılarında ise Japonca seçeneği seçilmiş durumda; örneğin <strong>Chris, Trish ve Dante</strong>'de İngilizce seslendirme seçilmiş. <strong>Ryu, Akuma ve Crimson Viper</strong>'da ise Japonca seçilmiş. </div><div> </div><div><strong>     Karakterlerin hangi ülkeden olduğuna göre dil seçenekleri değişiyor görünüyor. Yine de akıllara şu soru gelmiyor değil. Acaba Ryu, Akuma ve Crimson Viper gibi karakterlerde İngilizce konuşma seçeneği açılacak mı? Ya da Wesker, Trish veya Dante'de Japonca seslendirme bulunacak mı?</strong><br /></div><div> </div><div>     Eğer yukarıdaki resimdeki menüde dil seçeneklerini değiştirme şansı bulacaksak her karakteri ister İngilizce, istersek de Japonca konuşurken görebileceğiz.<br /></div><div> </div><br/>
[/html]
Yav oyundaki karakterleri tanımadığınız çok belli :D C.Viper zaten amerikalı japon falan değil yani,oynayan şahıs custom olarak kendi kafasına göre değiştirmiş işte.. menüde japonca ve ingilizce seslendirmeler mevcut olur (capcomdaki her karakter için) konu için yine de teşekkürler

BSC Misafiri

1.2.2011 18:09:57

0
Tekken dede var bu uygulama.

kazegami

1.2.2011 17:00:43

0
Default olarak hepsi İngilizce konuşuyor. Bildiğim kadarıyla sadece Capcom karakterlerinin seslerini isterseniz Japonca olarak değiştirebiliyoruz. (beni gayet sevindirdi bu seçenek)

Reppu

1.2.2011 14:42:31

0
çok gerekli bi durum. sf4 de vardı bu seçenek. ama mvc nin videolarda gerçekçi bi hadouken sesi duyamayınca dedim bunlar japonca koymayacak heralde. şimdi kusursuz olmuş gibi duruyor oyun hayırlısı

Queen Hentai

1.2.2011 14:37:40

0
Güzel bir olay. İyi düşünmüş yine Capcom.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız