Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart 8'in Yeni Özellikleri Tanıtan Videosu Yayınlandı


    Wii U'nun en çok beklenen oyunları arasında başı çeken Mario Kart 8'i Mayıs ayının sonunda göreceğiz. Nintendo, gün itibariyle oyundan yeni bilgiler yayınlamaya başladı. Bu bilgilere de eğlenceli bir video eşlik ediyor. 
 
    Mario Kart 8'in bu videosunda oyuna eklenen yeni özelliklerin ve pistlerin yer aldığı sahneleri görüyoruz. Videoya baktığımızda oyuna power-up olarak iki yeni seçenek eklenecek. Bunlardan birisi Boomerang, diğeri de Piranha Plant. Bunun haricinde oyunun bu videosunda, Mario Kart 8'de Rainbow Road 64 gibi klasikleşmiş pistlerin de yer alacağını görebiliyoruz.
 
    Bu arada, merak ettiyseniz söyleyelim. Mario Kart 8'in çoğu Nintendo oyununda olduğu gibi 1080p ve sabit 60 FPS'de çalışacağı açıklandı. Oyunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mario kart mario kart 8 mario kart wii u wii u
Amazon: "Fire TV'nin Amacı Oyun Konsollarına Rakip Olmak Değil" Telltale, The Walking Dead, The Wolf Among Us ve Game of Thrones ile Fire TV'yi Destekleyecek

Smurfs

3.4.2014 14:51:48

0
Takip
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart 8
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız