Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Manhunt için Geliştirilen RTX Remix Modu İlgi Çekici Görünüyor

 
 
Mod geliştiricisi EiermannTelevision tarafından şu anda Manhunt için RTX Remix modu geliştiriliyor. Fan yapımı bir mod olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yeni sürüm ile beraber dikkat çekici içeriklerle karşılaşabiliyor ve hayranların ilgisini çekecek türden detaylar karşımıza çıkıyor.
 
RTX Remix modları ikonik oyunları daha iyi hale getiriyor
 
 
 
Manhunt için geliştirilen RTX Remix modunun şu an için ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak geliştirici modun detaylarını gösteren bir video yayınlamış durumda. Bu video içeriğine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Mod geliştiricisi oyuna yeni ışık sistemini ve diğer unsurları dahil etmek için açık beta yapısını kullandı. Bu haliyle oyun hayranlar tarafından elbette ilgi çekici görünüyor. Şu anda açık beta sürümünde yer alan bu modun final sürümü ile beraber çok daha iyi görünmesi bekleniyor.
 
Öte yandan videoya bakacak olursak yer yer dengesiz aydınlatma sorunları ile beraber karşılaşılıyor. Geliştiricinin bu sorunları da elbette aşacağı tahmin ediliyor.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Manhunt rtx remix
Forza Motorsport için Şubat Güncellemesi Geliyor: Neler Sunuyor? El Konsolu Lenovo Legion Go Oyunculara Neler Vadediyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

28.1.2024 11:01:13

0
Herkes bilmez en psikopat oyundur gelmiş geçmiş. Manhunt 2 pek sarmamıştı lakin. Condemned'in 2. oyununu da PC'ye çıkarmayarak çok büyük ayıp yaptılar.

BSC Misafiri

28.1.2024 03:08:06

0
NCK: Ne manyak bir oyundu. Bir bunu, bir de The Suffering serisini çok severim. Aklıma Condemned: Criminal Origins de geldi bunların yanına. Silent Hill'lerden, Resident Evil'lardan daha delice oyunlardı, kanımca.

BSC Misafiri

28.1.2024 03:08:00

0
R*nin yaptıgı en iyi oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız