Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maneater Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Tripwire Interactive ve geliştirici Blindside Interactive, köpekbalığını kontrol ederek diğer balıkları ve insanları yediğiniz tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Maneater'ın çıkış fragmanını yayınladı.
 
22 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. 
 
Epic Games Store'da 69,00 TL ve Xbox Store'da 113,75 TL. Epic Games Store'da desteklenen diller arasında Türkçe de mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Denizin bir numaralı yırtıcısı olan korkunç bir KÖPEKBALIĞI olarak nihai güç fantezisini deneyimle! Maneater, köpekbalığını SENİN oynadığın tek oyunculu, açık dünya bir aksiyon RPG (ShaRkPG) oyunudur. Küçük bir köpekbalığı yavrusu olarak başladığın bu oyunda bir yandan zorlu bir dünyada hayatta kalman bir yandan da beslenerek ekosistemin üst basamaklarına çıkman gerekiyor. Bunu yapmak için çeşitliliğin hakim olduğu geniş bir açık dünyayı keşfedecek, bu sırada içlerinde insanların ve vahşi yaşamın bulunduğu çeşitli düşmanlarla karşılaşacaksın. Doğru kaynakları bularak doğanın işleyişinin ötesinde büyüyüp gelişebilirsin. Böylece köpekbalığını kendi oynayış tarzına uygun hâle getirebilirsin. Şanslısın, çünkü seni parçalayan zalim balıkçıdan intikam almak için gelişerek devasa bir köpekbalığına, efsanevi bir süper yırtıcıya dönüşmen gerekecek. Ye. Keşfet. Geliş.
 
Eşsiz Hikaye - Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick and Morty) tarafından aktarılan, hikayeye dayanan ve bir reality televizyon programının perde arkasında geçen bir mücadelede oyna.

Çeşitli ve Zorlu Savaşlar - Diğer süper yırtıcılar da dahil acımasız vahşi yaşamla mücadele et veya kasabanın ayyaşlarından Sahil Güvenliğe kadar çeşitli insan avcı türlerine karşı savaş.

Bir Efsaneye Dönüş - İnsanlarla ve vahşi yaşamla beslenerek köpekbalığını büyüt, köpekbalığı ganimetleri bularak köpekbalığını mümkün olan birden fazla yönde geliştir.

Körfezi Keşfet - Körfez kıyısının nehir kolları, sahil tesisleri, endüstriyel rıhtımlar, açık okyanus ve daha fazlasını içeren 7 büyük bölge. Tam gece-gündüz döngüsüyle canlı bir dünya deneyimle. 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Maneater Tripwire Interactiv Blindside Interactive
Rainbow Six Siege Steel Wave Operasyonu Detaylandırıldı DreamHack Masters 2020 Avrupa Bahar Turnuvası Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TossA CoinTo Your Witcher

18.8.2020 22:20:17

0
Ana konusu yok galiba forumda. Pc tarafında oynuyorum . açıkçası beklentiyi karşılıyor. Tabi ne beklediğinizi biliyorsanız. daha yarısında falanım ama zevkli bir şekilde oynatıyor. Destroy all humans ın üzerine oynayınca insanlara gitgide iyice gıcık kapmaya başladım hayırlısı :)

Elvin M?mm?dov

22.5.2020 15:26:28

0
Hungry Shark bu.

Philipp_Plein

19.5.2020 07:30:28

0
Beş para etmez sıkıcı leş bir oyun çerezlik bile değil.

TheNewAtilla

19.5.2020 03:44:33

0
20 liraya gelse yapıştırırdım

BSC Misafiri

18.5.2020 23:03:36

0
Çerezlik eğlenceli bir oyuna benziyor.

BSC Misafiri

18.5.2020 23:03:34

0
Adamlar bu oyun su dünyasının gtası demişlerdi adamlar rpg eklemişler.

:::LOSTPLANET:::

18.5.2020 23:00:05

0
Duyurulduğundan beri kıskacımda olan bir oyun.Umarım güzel bir yapım olur da keyifle oynarız.

YildirimBuyucusu

18.5.2020 20:53:50

0
Oyun ilgi çekici dursa da, insanların köpek balığı yöneteceği bir oyuna sıcak bakması pek olası gözükmüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maneater ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız