Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mali Yılın İlk Çeyreğinde Ubisoft'a En Çok Gelir Getiren Platform PC Oldu

 
Ubisoft, 2019 - 2020 mali yılının birinci çeyrek raporlarını paylaştı ve şirkete en çok gelir getiren platform PC oldu.

Rapora göre, net satış tutarında PC %34 ile birinci sırada yer aldı. PlayStation 4 %31, Xbox One %18, mobil %7, Nintendo Switch %5 ve diğerleri %5 şeklinde takip etti. Bir önceki mali yılının birinci çeyreğinde PlayStation 4 %38 iken PC %24 idi.
 
Ubisoft CEO Yves Guillemot: "Yüzde 34 büyük ölçüde PC'ye özel oyun olan Anno tarafından sağlandı." dedi ve "Anno 1800 Epic üzerinde de iyi iş çıkardı fakat asıl önemli nokta Uplay'de çok güçlü bir ivme kazanmaya devam etmemiz." diye ekledi.

Ubisoft ayrıca Tom Clancy's The Division 2'nin şu ana kadar 2019'un en çok satan oyunu olduğunu açıkladı.  
 
Tom Clancy's The Division 2'nin Epic Games Store satışları sorulduğunda Yves Guillemot: "Bu konuda çok fazla bir bilgi veremeyiz çünkü kısa bir süredir Epic ile birlikte çalışıyoruz. Söyleyebileceğimiz şey, son derece iyi olan Uplay mağazası ve adım adım büyüyen Epic mağazası arasında doğrudan satış yapabilmek için çok iyi bir şekilde el ele çalışıyoruz. Genel olarak, Uplay ve Epic Store'u ele aldığımızda şu ana başardıklarımızdan çok memnunuz." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Güncellemesi Mercenaries Modunu Ekleyecek Journey Geliştiricisinin Yeni Oyunu Sky: Children of the Light iOS için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

27.7.2019 03:37:32

0
Division 2 en çok satan oyunda çıktığı ay. Total düşüş olduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca anno steamde de satıldı çıkışının son gününe kadar

s_demirci_53

26.7.2019 09:03:03

+1
İşler pek yolunda degil gibi, oyun satışlarında konsol üzerinde satılan oyunların %15’i kadar anca PC’de satış yapılırdı, Anno serisininde öyle milyonlarca sattığını düşünmüyorum, bence konsol oyunu satışlarında sıkıntı var.

BSC Misafiri

18.7.2019 11:38:27

+3
Adam gibi optimize yapın artık pc tayfasına ubicik..

Lord Melkor

18.7.2019 10:54:43

+1
Sadece uplay de olursa tepki çekebilecekleri için böyle yapmışlardır

TheNewAtilla

18.7.2019 09:09:05

+1
Anno da iyi satmış demek ki pcyi yukarıya taşımış. Epic-ubisoft işbirliği aşırı gereksizdi. Uplay var zaten epicle niye uğraşayım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız