Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II'de Playboy Kuşağı


 
    Mafia 2 Yayıncısı 2K Games'in Playboy dergisi ile bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Anlaşma detaylarında ise Mafia II'nin içinde 50 adet eski baskı Playboy dergilerinin kapak ve içerik resimlerinin bulunacağıyla ilgili olduğu belirtildi.
 
    50'lerin motiflerine uygun bir şekilde tasarlanan Mafia II'nin o zamanlardan popülerleşen Playboy dergisini oyuna getirmesinin güzel düşünülmüş bir fikir olduğu düşüncesi hakim. 
 
   (Yukarıdaki resimde masanın üstündeki derginin oyunda bulunacak onlarca Playboy dergisinden biri olduğunu görebilirsiniz.)
 
    2K başkanı Christoph Hartmann, “Çoğu gangster'lerden ilham alınan ve sadece aksiyondan ibaret olan oyunların aksine, Mafia II, bulunduğu çağı derinlemesine çağrıştıran bir atmosfere ve çok derin, zorlayıcı bir konuya sahip" diye konuştu.
 
    “Playboy ile de işbirliği yaparak, oyunun gerçekçiliğini arttırmak adına eşsiz bir detay ekleme kararı aldık. O neslin kültürlerinden biri olan Playboy dergisinin eski resimlerini oyuna ekledik." diye devam etti.
 
    Oyunda bulunacak Playboy dergileri oyunun dünyasının dekoratif bir parçası gibi neredeyse her yerde ortalıkta görüneceği belirtiliyor. Oyuncuların dergilerle etkileşime geçip geçemeyeceğini merak ettiğinizi hisseder gibi oldum, maalesef böyle bir şey olmayacak...
 
    Playboy dergisi neredeyse 55 yıldır yayın hayatında olan bir dergi, bilindiği üzere genel olarak erkek cinsine hitap eden bu dergide birbirinden güzel bayanların fotoğrafları, röportajları ve moda resimleri bulunuyor. Sanırım Mafia II'yi oynamak için bir neden daha doğdu, millet... [ :) ]
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mafia 2 2K Games playboy
Bad Company 2 Mac için Piyasaya Çıkabilir Game Developers Conference'tan Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OguzhanKeskinbalta

8.12.2010 11:15:05

0
tüm resimler burada buyrun: toplam 69 adet [url=http://www.fileserve.com/file/FdxXwJZ]File name: pb.rar File size: 49.14 MB[/url] http://www.fileserve.com/file/FdxXwJZ

cihatkaya18

9.3.2010 19:25:42

0
MAFİA 2 GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜZEL OYUN OLUCAK BU GİDİŞLE SATEN MAFİA BİRİ OYUNUYANLAR BİLİR ÇIKSADA OYUNASAK MAFİA 2.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız