Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia 2'den Kamera Çekimi Oynanış Videosu


     Yayınlanan PhysX videosu ile beklenti çıtasını çok daha yukarılara taşıyan Mafia 2 için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     27 Ağustos'ta PC dışında PS3 ve Xbox 360'a da çıkacak olan oyunun bu videosunda ilk dikkatimizi çeken şey, kamera çekimi olmasına karşın grafiklerin oldukça etkileyici gözükmesi oluyor. Özellikle görüş alanı ve ışıklandırmalar oyunun teknik yönden en iddialı kısımları olabilir. 
 
     Videoda gözüken bir diğer önemli nokta ise sürüş dinamikleri oluyor. Yayınlanan görsel ve videoları ile bize oynanış ve grafik yönünden kendini hemen hemen ispat eden Mafia 2'nin ilk oyunun havasını devam ettirip ettirmeyeceği ise kafalardaki en önemli soru işareti oluyor. Oyunun ortaya çıkan bu yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Örümcek Adam'a Ön Sipariş Ekstrası DRM'nin Yeni Kurbanı; Settlers 7 Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2010 15:22:14

0
Keşke mafia bizim türkler gibi yere tükürse daha iyi anlardınız oyundan :D bence oyun süper olacak ekran görüntüleri ve videolarıda hissettiriyo..

ReBRooW

6.4.2010 11:50:21

0
Valla arkadaşlar hemen kayması filanda. Bi bakalım oyun bir cıksın. oynarken verdiği his önemli. cımadan yargılamak acımasız olur. Beni yanlış anlamayın demiyorum iyidir süperdir diye kötüde olabilir iyide bi cıksın bakacaz artık..

BSC Misafiri

5.4.2010 14:44:44

0
önceki videolardada izledik arkadaş doğru demiş araba sürüşleri o kadar iyi değil hemen kayması çabuk dönmesi falan biraz enteresan omuş daha iyi olabilirdi.İnşallah düzeltirler

ReBRooW

5.4.2010 11:43:22

0
Anlamadığım nokta nasıl anladın bu durumu. Oyunu oynadın herhalde..

Y@KI$IKLI

4.4.2010 14:31:21

0
Araba sürüşleri o kadarda iyi DEĞİL...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız