Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia 2'den 6 Dakikalık Oynanış Videosu


 
     Son yayınlanan NVidia PsyhX ve yapımcı günlüğü videoları ile bir kez daha kendisini ortaya koyan Mafia 2'den altı dakikalık oynanış videosu geldi.
 
     Beklentilerin oldukça yüksek olduğu Mafia 2'nin bu yeni videosunda oyunun gene bir çok dinamiğine yer verilmiş. Bir apartman dairesinde başlayan videoda buzdolabında içecek almaktan dışarı çıkarken giyeceğimiz kıyafete kadar bir çok seçeneği seçtiğimizi görüyoruz. Özellikle gardorap kısmı hoş bir ayrıntı olarak göze çarpıyor.
 
     Giyeceğimiz kostümü seçtikten sonraki durağımız ise tabi ki garajımız oluyor. Evimizin garajından sahip olduğumuz dilediğimiz aracı göreve gderken kullanabiliyoruz. Sürüş dinamiklerinin de gösterildiği videoda araç kamera açılarına da yer verilmiş. Buraya kadar oldukça başarılı giden videodaki kaza sahnesinden ise pek haz ettiğimi söyleyemeyeceğim, çünkü bu kaza sahnesindeki fizim durumu beni pek tatmin edemedi. Kaza yaptığımızda ise yolumuz tabi ki bir çok seçeneği barındıran tamirciler oluyor.
 
    Araç fiziklerini bir kenara bırakıp grafiklere geçecek olur ise oyunun bu yönü ile oldukça sağlam geldiğini görebiliyoruz. Videoda oyunun Xbox 360 sürümü gösterilmiş. Meşhur klübe tarama sahnesinde ise çatışma anında ortaya çıkan fiziksel değişimine şahidi oluyoruz. Bu meşhur sahne en sondaki patmasıyla görkemli bir kapanışı da yapmış.
 
     Videoda yer verilen bir diğer nokta da alşveriş kısmı olmuş. Silah ve kostüm mağazasına giderek raflardan dilediğimiz mühimmatı satın alabiliyor veya belimizdeki silaha davranarak işin kolayına kaçabiliyoruz.
 
      Ara sahneleri ve çatışma kısımlarıyla da fazlasıyla göz dolduran Mafia 2, 27 Ağustos'ta raflardaki yerini alacak. Oyunun bir çok dinamiğini gözler önüne seren bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Youtube videosudur. İzleyemiyorsanız linke ulaşmak için tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
Ninety Nine Nights II'den Yeni Görüntüler 4 - 10 Nisan Steam Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

13.4.2010 23:53:16

0
gta iv , san andreas arası birşey olmuş gibi geldi bana

Vustic

13.4.2010 13:54:41

0
Gerçekten Çarpışma anındaki fizik çok kötü

(dark)

12.4.2010 12:20:02

0
gzelmiş. sabırsızlıkla bekliyorum.

yusuf yavuz

11.4.2010 22:24:08

0
hmm güzel bişeye benziyo :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız