Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mad Max'in Xbox One'daki Dosya Boyutu Belli Oldu


    Avalanche'in açık dünyada geçen oyunu Mad Max'in çıkışına yaklaştıkça yeni bilgiler ve videolar gelmeye devam ediyor. Bu kez Xbox Marketplace'de yapılan listelemeyle birlikte oyunun Xbox One'daki dosya boyutu ortaya çıktı.
 
    Listelemeye göre Mad Max'i Xbox One'da kurmak için 32.04 GB'lık boş disk alanına ihtiyaç duyulacak. Tabii ki yeni nesille beraber oyunların dosya boyutlarının arttığını biliyoruz ancak Mad Max'in durumu yeni nesle göre bile biraz daha fazla. Zira The Witcher 3 ve Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gibi yapımlar 25 GB'dan biraz daha yüksek bir alan kaplamakta.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mad Max PC PS4 Xbox One Avalance Studios
Xbox One'ın Geriye Uyumluluk Servisi İlk Xbox İçin de Gelebilir Telltale Games'in Back to the Future Serisi Yeni Nesil Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

21.8.2015 14:38:52

0
DH editorleri Xbox platformunu uzaydan takıp ediyor! Mad Max XO da Pre Load olalı 1 haftayı geçti daha yeni boyutunu duyuruyorsunuz az major nelson blog'u takip edin de komik duruma duşmeyin.

BSC Misafiri

21.8.2015 10:40:06

0
1 saatlik oynanış videosu var balon diye ağlayan arkadaş onu izlesene karar ver

Fuusrodah

20.8.2015 22:48:14

0
Boş ve şişirme bir oyun olmasından çekindiğimden istek listemde öylece duruyor.. Phantom Pain'i hallettikten sonra eğer olumlu yorumlar görürsem Eylül sonu Mad Max'i alırım Steam'den. Fiyatı da (bence) uygun. Ama dediğim gibi balon olmasından çok çekiniyorum..

Project Scorpio

20.8.2015 19:00:59

-1
DH editorleri Xbox platformunu uzaydan takıp ediyor! Mad Max XO da Pre Load olalı 1 haftayı geçti daha yeni boyutunu duyuruyorsunuz az major nelson blog'u takip edin de komik duruma duşmeyin.

Final Getsuga Tenshou

20.8.2015 16:20:20

0
Titanfall'ın ses dosyalarını bahane ettiği gibi bunlar ne bahane uyduracak bakalım. Gerçi bu boyutlara alıştık artık ama yine de oyunun bu boyutları hak etmesi lazım.

Settlers

20.8.2015 16:17:16

0
Oyun iyi güzele benziyorda, geç gelen kaplama olayı kafama takıldı. Oynanış videolarında, özellikle arabayla giderken, ot, taş...vs gibi kaplamalar geç geliyordu. Bu sorun hallolmuştur umarım...

Megathrone26

20.8.2015 14:51:44

0
Ya oyun güzel olsunda 50 gb a bile razıyım yeter ki güzel olsun boş şişirme olmasın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mad Max
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız