Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story Duyuruldu

 
 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Tequila Works, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için tek oyunculu macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story'yi duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak.
 
Freljord'un akıl durduran harikalarını (ve tehlikelerini) açığa çıkar. Sihir dolu bir dünyaya git ve donmuş tundrada ilerlerken bu dünyanın kimsenin bilmediği harikalarını bul.
 
Freljord ürkütücü dağlardan kadim büyülere kadar beklenmedik engellerle dolu. Ama yanında bir yeti varsa tırmanamayacağın duvar yok! Maceranın bir sonraki basamağına ulaşmak için çevreni şekillendir, Willump'ın buz büyülerine yön ver ve flütünle şarkılar çal. 
 
Umuda, ayrılığa ve buzdan doğan bir arkadaşlığa dair heyecanlı bir hikâye yaşa. Nunu ve Willump'la yolculuk ederken, Freljord'un en dikkatli korunan sırlarının ardındaki gerçeği keşfet.
 
Steam sayfası
 
 
Duyuru videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera
Saints Row, Ağustos 2022'ye Ertelendi Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory, Ubisoft Store'da Ücretsiz Oldu

BSC Misafiri

20.11.2021 14:04:39

0
Tr dublaj gelecek bu arada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız