Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Rakuen, Switch için 23 Mart 2023'te Piyasaya Sürülecek

 
 
Geliştirici Leeble Forest, macera oyunu Rakuen'in Switch sürümünün 23 Mart 2023'te Nintendo eShop aracılığıyla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Rakuen, PC için ilk olarak 10 Mayıs 2017'de Steam aracılığıyla piyasaya sürüldü. Ek olarak iOS ve Android sürümleri de planlanıyor ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Rakuen, hastanede kalan küçük bir çocuğu anlatan bir macera oyunudur. Çocuk bir gün annesinden, favori hikaye kitabındaki fantezi dünyasına giderken kendisine eşlik etmesini ister. Böylelikle Ormanın Koruyucusu'ndan bir dileğini gerçekleştirmesini isteyebilecektir. Dileğini elde edebilmek için, hastanedeki diğer hastaların, fantezi dünyasında var olan öteki benlikleriyle iletişime geçip, onların sorunlarını çözmesi gerekmektedir.
 
Kırılmış bir müzik kutusunu canı pahasına koruyan, kendini hiç ziyarete gelen birilerinin olmamasından yakınan, huysuz, yaşlı bir adam; aylardır komada olmasına rağmen kocasının kendisinin yanı başından ayrılmadığı genç bir kadın; hastalandıktan sonra arkadaşına asla veda etme şansı bulamamış, bunun için gözyaşı döken küçük bir kız... Çocuk yavaşça, etrafındaki hastaları rahatsız eden sırların ve mücadelelerin, esrarengiz bir şekilde bu garip hastaneyle bağlantılı olduğunu fark etmeye başlıyor.
 
Duyuru  Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Macera Rakuen Switch
Rakuen Evreninde Geçen Macera Oyunu Mr. Saitou PC için Duyuruldu İki Oyunculu Macera Oyunu BOKURA, 14 Şubat 2023'te PC için Erken Erişim Olarak Yayınlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız