Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mac ve Linux için Oculus Rift Desteği Askıya Alındı


      Bildiğiniz gibi Oculus Rift, 2016'nın başında çıkışını yapacak. Eğer Mac veya Linux kullanıcısıysanız sizin için kötü bir haberimiz var. Belirtilene göre Mac ve Linux kullanıcıları Oculus Rift için Windows kullanıcılarından daha çok bekleyecek.
 
       Oculus'un mimarlarından Atman Binstock, firmanın Linux ve Mac için Oculus Rift desteğini şimdilik durdurduğunu dile getirdi. Binstock, bu durdurmanın nedeninin firmanın Windows kullanıcıları için yüksek kalite bir deneyim sunmayı hedeflemesi olduğunu dile getiriyor. Firma Mac ve Linux için Oculus Rift desteği getirmeye tekrar başlayacak ancak bunun ne zaman olacağı henüz bilinmiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
E3 2015 Konferanslarının Tarih ve Saatleri Belli Oldu Rust'a Yeni Eşyalar, Özellikler ve Üzerinde Mum Bulunan Bir Şapka Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CodeMachine

18.5.2015 18:08:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

mac te vr ile neyapacazki


kendi adına konuş ben tasarımcıyım ve yanımda kocaman pc taşıyamıyorum. laptop olarakta macbookpro kullanıyorum. Ben sana diyormuyum pc'de vr ile ne yapacağız, bak şimdi söyledim.
Sana çok şaşırtıcı ve bilmediğin birşey söyleyeceğim, taşınabilir PC ler piyasada var.

Vl.Murad

18.5.2015 12:56:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri son zamanlarda bitmeyen ve sorunlu oyunların piyasaya çıkması gibi bu cihazda sorunlu çıkacak ve ellerinde patlayacak. bu kadar önemli bir donanım hakkında piyasaya çıkmasına az bir süre kala youtube ta reklamlar hariç pekte kullanıcı videosu yok. sanki cihaz piyasa çıkana kadar sorunlarını ve hatalarını gizlemek istiyorlar, insanların ilk merak duyguları ile satabildiğimiz kadar satalım diye düşünüyorlar gibi geliyor bana
Bence öyle bir durum olmayacak. Bu akımı başlatan Oculus oldu ve de ilerletecek de yine kendileri olacaktır. https://www.youtube.com/user/oculusvr/videos Biraz incelersen sunumlarını samimi bir firma ve VR hakkında edindikleri bilgileri paylaşmaktan çekinmiyorlar. VR'ın geleceği, neler olabileceği eksiklikleri ve nasıl kapatabilecekleri vs. İşin bilimsel yönüyle ilgileniyorlar daha çok, yıllardır devam eden çalışmalar hep mükemmeli yakalamak içindi. Hani öyle fanatiği olduğumdan değil adamlar gerçekten çalışıyor. Yani öyle genelleme yapıp şöyle olur böyle olur demek yanlış bence, bu eksiklikleri bilen ve bunların kapatılması için çalışan yüzlerce kişi var.

BSC Misafiri

18.5.2015 11:25:35

0
son zamanlarda bitmeyen ve sorunlu oyunların piyasaya çıkması gibi bu cihazda sorunlu çıkacak ve ellerinde patlayacak. bu kadar önemli bir donanım hakkında piyasaya çıkmasına az bir süre kala youtube ta reklamlar hariç pekte kullanıcı videosu yok. sanki cihaz piyasa çıkana kadar sorunlarını ve hatalarını gizlemek istiyorlar, insanların ilk merak duyguları ile satabildiğimiz kadar satalım diye düşünüyorlar gibi geliyor bana

BSC Misafiri

18.5.2015 11:25:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] mac te vr ile neyapacazki
kendi adına konuş ben tasarımcıyım ve yanımda kocaman pc taşıyamıyorum. laptop olarakta macbookpro kullanıyorum. Ben sana diyormuyum pc'de vr ile ne yapacağız, bak şimdi söyledim.

[__Zahid__]

18.5.2015 00:33:16

+2
mac te vr ile neyapacazki

PanasonxMan

17.5.2015 23:53:22

+1
Valve niye kendi VR'ını çıkarıyor bir sebep daha.

redoracle

17.5.2015 23:48:10

+1
Microsoft parayı basmış demekki,para konuşur.

trollmaster

17.5.2015 23:32:51

+1
bunlar bitmemiş ürünü çıkartıacakmış gibi duruyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız