Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MOGA Yeni Mobil Cihaz Kontrolcüsünü Tanıttı


      Mobil cihazlar donanım olarak yeterli olsa da oyunları kontrol etmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Bu durumda oyuncuların imdadına yetişen Moga, yeni kontrolcüsü Moga Rebel'i ön siparişe açtı.
 
     Firma yeni Moga Rebel'i tam boyutlu konsol kontrolcüsü olarak tanımlıyor. Bu yeni kontrolcü iOS 7 ve üstü cihazları destekleyecek. Moga Rebel üzerinde çoğu kontrolcüde karşılaştığımız L1/R1, L2/R2 tuşları, bir D-pad ve dört tuş bulunuyor. 

     Moga Rebel,  S.M.R.T. Lock adlı aparatla beraber geliyor. Bu aparatla birlikte akıllı cihazınızı kontrolcüye sağlam bir şekilde oturtabileceksiniz. Kontrolcünün desteklediği iOS oyunlarının listesini buradan görebilirsiniz. 17 Eylül'de çıkışını yapacak cihazın ön sipariş fiyatı 80 dolar olarak belirtiliyor. Bahsettiğimiz kontrolcü hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
moga rebel moga ios mobil kontrolcü
Assassin's Creed: Unity'nin Co-op Oynanış Videosu Yayınlandı Razer Cortex'in Betası Tüm Oyunculara Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ae2096

11.9.2014 00:13:19

0
Önceki Ace Power modeli sadece 5. nesil cihazlar için yapılmıştı ve 100 dolardan çıkış yapmıştı. Hem fiyatı hem ileriye dönük uyumluluğuyla oldukça başarılı duruyor.

fazliboz

10.9.2014 23:25:01

0
Kullanışlı duruyor ama epey pahalıymış ds4 xbox one kontrolcüleri bile daha ucuz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız