Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: Revengeance'ın Demosu Duyuruldu

 
   Konami'nin E3 öncesi yaptığı gösterimde Metal Gear Rising: Revengeance'ın göz alıcı E3 videosu yayınlanmış ve yapımın çıkış aralığı verilmişti. Bir diğer haber ise oyunun demosuyla ilgili.
 
    Verilen bilgilere göre Metal Gear Rising demosu, Zone of the Enders: HD Collection'ın içinde yer alacakmış. Bunun bir benzer örneğini 2001 yılında yayınlanan orjinal Zone of the Enders'ta da görmüştük. O zaman ise yapımın için Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty demosu sıkıştırılmıştı.

    Zone of the Enders HD Collection, bu bahar aylarında PS3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek ve içinde Zone of the Enders 1 ile Zone of the Enders: The 2nd Runner bulunacak. Yapım için bir Vita sürümü de geliştiriliyor.

    Metal Gear Rising: Revengeance, 2013'ün ilk çeyreğinde çıkışını yapacak, işte E3 videosu:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising Xbox 360 PS3 Konami demo zone of the enders hd Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Dishonored, İlk Oynanış Videosuyla Parlıyor! EA, Dead Space 3'ü Onayladı + Demosu E3'te
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bilmemikk

2.6.2012 23:59:26

0
Aynen ben onu daha çok sevmiştim

Opricnik

2.6.2012 09:06:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: bilmemikk Eğer sıkı bir MGS fanı olsaydınız zaten MGS: Revengeance'ın bir tür spin-off oyun olduğunu bilirdiniz ve "hani solid snake?" falan demezdiniz. Ayrıca o Gekko'nun neden kanı olduğunu öğrenmek istiyorsan MGS4'ü oynaman lazım.
Ya onu bırakta keşke E3'teki sunum gibi yapsalardı . Oda ninja oyunuydu fakat kesme öğeleri falan baya iyiydi sonra iptal edildi.

bilmemikk

1.6.2012 16:21:05

0
Eğer sıkı bir MGS fanı olsaydınız zaten MGS: Revengeance'ın bir tür spin-off oyun olduğunu bilirdiniz ve "hani solid snake?" falan demezdiniz. Ayrıca o Gekko'nun neden kanı olduğunu öğrenmek istiyorsan MGS4'ü oynaman lazım.

BSC Misafiri

1.6.2012 13:32:42

0
yuh robottan mı kan çıkıyor yoksa robotu sürendir o inşallah:)

Necromonas

1.6.2012 11:44:57

0
Yahu adamlar taaa oyunu ilk duyurduklarında demişlerdi ''dibine kadar aksiyon olcak'' diye daha niye ''bu ne biçim metal gear'' diye ağlanıyor anlamıyorum. Kaldı ki asıl seri yerli yerinde sapasağlam duruyor, 5.si de yolda. Revengeance da gayet şık bir yan oyun olmuş. Bazı arkadaşlar sanırım bu oyunu asıl seriye dahil devam oyunu sanıyor, hayır değil.

deerhunter1980

1.6.2012 11:37:04

0
ortaya farkli bisey cikmis gibi ama Kojima abimize guvenim tam bu herif bu isi silip supurmus yine saglam bi oyun olacagindan pek suphem yok.

Kasatka

1.6.2012 11:26:57

0
Cok kotu. Metal Gearlarin yuz karasi. Kotu bir sey bekliyordum da bu kadar kotusunu beklemiyordum. Oyun sadace kilicla parcalamaya odaklanmis bir ucube olmus.

ChronoGear

1.6.2012 11:23:28

0
Xbox sahipleride seviniyordu bizimde artik Metal Gear oyunumuz var seri artik multiplatform diye :D Yahu su videodaki oyunun neresi METAL GEAR allah askina :D Amerikan emperyaliz mi ve aksiyonu basmislar cyborg ninja falan oldum trailer`i izlerken bana FRUIT NINJA`yi hatirlatti :D Nerde solid snake, big boss karizmalari nerde bu cakma ninja ne diyelim hayirli olsun :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız