Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS:Peace Walker'ın Esin Kaynağı "Pokemon"

Image and video hosting by TinyPic


      Oyun dünyasına damgasını vuran en meşhur oyun serilerinden biri olan Metal Gear Solid'in Psp'ye özel olarak hazırlanan son oyunu Peace Walker hakkında yapımcı Hideo Kojima çarpıcı açıklamalarda bulundu.

     Taşınabilir bir sistemde yapılabilecek hemen hemen herşeyin bu oyunda bulunduğunu belirten Kojima , kariyerinde daha önce böyle bir oyun geliştirme süreceği yaşamadığının da altını çizerek Peace Walker'ın yapımında ne derece büyük bir emek sarfettiğini de gözler önüne sermiş oldu.

     Bugüne kadar MGS oyunlarının daima taktiksel casusluk aksiyonu olduğunu fakat Peace Walker ile birlikte bunun değiştiğini belirten Kojima , Peace Walker'ın yapımında özellikle Pokemon , Monster Hunter ve SimCity serilerinin kendisine ilham kaynağı olduğunu açıklamaktan geri kalmadı..

Image and video hosting by TinyPic


     Söylediklerimi anlamanız için oyunu oynamanız gerekli diyen Kojima'nın son şaheseri MGS:Peace Walker , bilindiği gibi 17 Haziran'da Avrupa'daki ( 18 Haziran'da İngiltere'de ) raflarda yerini alacak.

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metal Gear Solid: Peace Walker PSP Sony Kojima Production Konami
Shattered Dimensions'tan Dört Yeni Görsel Monster Hunter 3 Hediyelerini Kazananlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

3.6.2010 21:19:08

0
mario bana hitap etmiyo diye bişey söylemedim hala başına oturdummu bitirmeden kalkmıyorum ama pokemonu mgs ile yanyana animelerini izledigim için biraz garip geldi.

n0.pRobLem

3.6.2010 18:14:41

0
Arkadaşlar burada MGS'ye hakaret içeren herhangi bir açıklama yok. Pokemon ülkemizde oyunları değil animeleriyle tanındığı için çocuk oyunları olarak biliniyor. Oysa ki türünün en popüleri, Turn-based RPG tarzının en güçlülerindendir. Pokemon, sahip olduğu özelliklerle el konsollarında diğer arkadaşlarınızla iletişimi hat safhaya çıkarıyor. Bunun yanı sıra FPS dünyasının en önemli oyunlarından Quake 3 ve RPG türünün en iyilerinden birisi olarak kabul edilen Kingdom Hearts oyunları Nintendo64 için çıkmış olan Super Mario 64'den etkilendiklerini açıkca belirtir. Çıktığı yıl itibariyle Super Mario 64 3D bir oyunun nasıl yapılacağı konusunda ders verir nitelikte özelliklere sahipti. Her iki yapımda size hitap etmese dahi oyun dünyasına çok şey katmışlardır.

.:SyLaR:.

3.6.2010 17:05:51

0
yakında şu özelligi mario'dan aldık derse hiç şaşmayın.

jrazrael

3.6.2010 16:24:00

0
Snake'ide o zaman pikachunun efendisi Ash'ten esinlendi. Töbe ya.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Peace Walker
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız