Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

M.A.G. Daha Ölmedi, Yeni Mod Çıktı

 

mag4

 

    M.A.G.'i rafa kaldıranlardansanız tekrar oradan çıkarma vakti geldi. Zipper Interactive oyun için yeni güncellemeler ve ek paketler ile oyunu aktif tutmak için elinden geleni ardına koymuyor.
 
    Firmadan Jeremy Dunham, oyuna yeni "Faction Neutral" modunun geldiğini belirtti. Bu modu kullanmak için, oyun modu olarak 'Sabotage'ı ve PMC'nizi seçiyor ve yeni eğlenceye adım atıyorsunuz.
 
    Oyunda dolu server bulamayacağınızı düşünenlerdenseniz -ki bu 256 kişilik server'lardan oluşan bir oyun olduğu için çok normal - yanılıyorsunuz, çünkü SCEA'dan Ken Inagaku her gün log-in sayısında artış olduğunu gözlemlediklerini belirtti.
 
    Toplamda 1.11 milyon oyun oynandığını ve 1.27 trilyon öldürme gerçekleştirildiğini belirten Inaguku, firmanın bu rakamlar ile övündüğünü ve MAG'in gittikçe Online alanda popülerleştiğini sözlerine ekledi.
 
    İlk başta her yönüyle sorunlu bir oyun olduğu izlenimi veren M.A.G.'e çıktığı günden bu yana tam 7 yama yapıldı. Şimdi oyunun gayet akıcı bir oynanışa sahip olduğu söyleniyor. Ben denemedim ancak oyunu halen oynayanlardan deneyimlerini aktarmalarını bekliyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sony PS3 M.A.G. Massive Action Games Zipper Interactive MAG faction neutral
Front Mission: Evolved'da MGS İzleri Dead Rising 2'de Turizm Reklamı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vbalikci

25.7.2010 15:20:41

0
Ben oynuyorum, son harita paketini de satın aldım. Çok eğlenceli ve kaos dolu bir oyun. Ping'ler biraz zorluyor yalnız, bazen ciddi dalgalanmalar yaşıyoruz. Bir iki sıkıntı var aslında, oyunda 3 karakterden birini seçerek giriyorsunuz, yeni bir karakter için öncekini silmek durumundasınız. Bu da sıkıcı bir durum, çünkü farklı özelliklere sahip karakterler. 256 kişilik maçlar resmen kaos ortamı gibi, ama inanın kim kime dum duma değil. Haritalar çok büyük olduğu için (bir yerden bir yere araç kullanıyoruz) eğlence aksamıyor, hiç takılma, kopma sorunu olmuyor sadece arada "pingler" deliriyor, o zaman da işkenceye dönüşüyor. Daha fazla "oynanış" değil de harita koysalar iyi olur. Bir de başka karakterlerde uzmanlaşma şansı verseler harika olacak. GRafikler evet eski ama göze batmıyor, eğlence çok yüksek olduğu için onu görmüyorsunuz. Zaten "o" kadar çok kişiylede Crysis grafikleri zor olabilirdi. Şu anda fiyatı çok uygun, 40 ytl'ye aldım, ps3 online keyfi eğlenceli. Bedava

cryptdlg

25.7.2010 14:38:54

0
Oyun güzel ama zamansızlık sözkonusu. Onceki yamalarlada bir cok iyilestirme yapilmisti. Hatta parali bir pack cikardilar. Aslinda bizde oynayan pek yok. Yurtdisi catir catir oynuyor. Sirf online oldugu için tutulmadi sanki..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
M.A.G.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız