Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luminous Engine'den Karakter Detayları (Video)

Oldukça ayrıntılı karakter tasarımlarına hazır olun

     Square Enix'in yeni nesil oyun motoru Luminous Studio (Luminous Engine olarak da bahsediliyor) için karakter ayrıntılarının tanıtıldığı bir video yayınlandı. Anlaşılan yeni nesilde oldukça gerçekçi karakterlerle karşı karşıya kalacağız.
 
     Yeni yayınlanan videoda karakterin yüzünün nasıl gerçekçi tepkiler verdiğinin yanı sıra sakal gibi ayrıntılar üzerinde durulmuş. Bu videoya bakarak yeni nesilde mükemmel görsellerle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Warren Spector Oyun Dünyasını Bırakmayacak Dark Souls 2'nin Gelişimi Ağır İlerliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

30.1.2013 13:49:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner yaw bide yeni nesillerin gorsel fark yaratmayacagini savunanlar var peki bu ne? Youtube da bu videolarin altinda hala yeni konsollarin bu gorselleri asla kaldiramayacagini iddaa eden bazi sivri zekalilar var.Square de zaten pc odakli bir firma ya sadece pc kaldirabilsin diye gelistirdiler Luminosu.Birakin bus isleri her konsol nesli gibi bu nsilde hic gormedigimiz gorselleri karsimiza kesinlikle koyacaktir bu video da gosterilenler gibi.Adamin sakal tellerini resmen tek tek gorebiliyorsunuz.
Killzone 2'nin ilk tanıtım videosu gösterildiğinde de aynı şeyleri söylemişlerdi. Hatta IGN, Gösterilen Killzone 2 videosunu PS3'ün değil olası bir PS4 bile çalıştıramaz demişti :D

TheBladeRunner

30.1.2013 13:10:37

-1
yaw bide yeni nesillerin gorsel fark yaratmayacagini savunanlar var peki bu ne? Youtube da bu videolarin altinda hala yeni konsollarin bu gorselleri asla kaldiramayacagini iddaa eden bazi sivri zekalilar var.Square de zaten pc odakli bir firma ya sadece pc kaldirabilsin diye gelistirdiler Luminosu.Birakin bus isleri her konsol nesli gibi bu nsilde hic gormedigimiz gorselleri karsimiza kesinlikle koyacaktir bu video da gosterilenler gibi.Adamin sakal tellerini resmen tek tek gorebiliyorsunuz.

adam olun

30.1.2013 13:09:39

0
hairy fantaziye iyi gider bu motor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız