Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LucasArts'tan Wii U'ya MMO Oyunu Geliyor


     İki ay uzağımızdaki E3 2012 adına firmalar sürprizleri biriktirirken, bazıları şimdiden ortaya çıkmaya başladı. E3 2012'nin yer planında, LucasArts'a ait bir proje ortaya çıktı.
 
     NeoGAF forumlarında keşfedilen bilgiye göre fuar için MapYourShow adlı sitede oluşturulan yer planında LucasArts'ın Wii U için hazırladığı MMO oyununa dair bir giri bulunuyor. Bu her ne kadar oyuncular için 'sinyal' unsuru taşısa da, yanlışlıkla yapılan bir şey de olabilir.
 
     Tabi ki yanlışlık riski yüksek olsa da, LucasArts'ın daha önce çıkan haberlerinde yeni nesil konsollar için projesinin bulunduğunu, açık dünya RPG'si yaptığını ve online sistemler üzerine keşiflerde bulunduğunu biliyoruz. Duyuruların üst üste patlayacağı fuarı merakla bekliyoruz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything lucasarts next gen wii u mmo e3
MS: "Kinect, Ses ve Vücut Duruşunu Algılamalı" Sniper Elite V2'nin Demo Tarihi Belli Oldu

Stygián

7.4.2012 12:13:31

0
Daha önce bahsi geçmişti zaten Wii Uda mmo güzel oynanır diye.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım o açıklama da LucasArts'a aitti...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız