Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Louis Vuitton, Riot Games’e Sponsor Oldu

 
     Dünyaca ünlü moda markası Louis Vuitton, League of Legends oyunuyla elektronik spor dünyasının devi Riot Games ile sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. 
 
Riot Games'in açıklaması:
 
     Bugün Louis Vuitton ve Riot Games'in, sembolleşmiş Fransız markasını ve League of Legends esporunu bir araya getireceği önemli işbirliğini açıklayacağımız için gurur duyuyoruz. Louis Vuitton, Riot'la birlikte çalışarak 2019 Dünya Şampiyonası'nda verilecek ve esporun en prestijli ödülü olarak görülen Sihirdar Kupası'nın içine konacağı eşi benzeri görülmemiş ve türünün tek örneği bir Kupa Taşıma Kutusu tasarlayacak. Louis Vuitton daha önce de FIFA Dünya Kupası, Rugby Dünya Kupası ve yelkencilik alanındaki Amerika Kupası için de benzer kutular tasarlamıştı. Bir espor şampiyonası için ilk kez tasarlanacak söz konusu kutu, hem geleneksel Louis Vuitton ustalığını hem de League of Legends evreninden esinlenen, çağdaş ve teknolojik unsurları içerecek. Ayrıca Louis Vuitton ve Riot Games, diğer League of Legends dijital içeriklerinin yanı sıra Louis Vuitton’un kadın koleksiyonlarının sanat direktörü Nicolas Ghesquière tarafından tasarlanan özgün şampiyon kostümlerini ve kapsül koleksiyonunu da duyuracak.
 
League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası, 2 Ekim tarihinde başlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
2019 Yılında En Fazla Satacak 10 Oyun Fallout 4 İçin Yapılan Nükleer Kış Modu "Fallout 2287" Yayınlandı

Oguz_Cole

23.9.2019 15:57:36

+2
Pazarlama açısından oldukça mantıklı, umarım louis vuitton yeni çanta veya giyim koleksiyonunu tanıtırken podyumda hologram lol karakterlerini kullanır baya hoş olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız