Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LotR: War in the North'tan Yeni Video ve Detaylar

"Sauron doğal olarak Tek Yüzük’e sahipti ve yakın zamanda tüm Númenórluların zihinlerini ve iradelerini kontrol etmeye başladı."

     J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi kitapları ve filmlerinden sonra farklı yapımlar ile etkisini sürdürmeye devam ediyor. Biz The Hobit'i bekleyeduralım, Yüzüklerin Efendisi için yeni oyun projeleri de tabi ki yolda. Bu projelerin başında ise tabi ki geçtiğimiz yıl Mart ayında duyurulan Lord of the Rings: War in the North geliyor.
 
     Aslında serinin eski oyunlarına baktığımızda filmle paralel işleyen oyunların iyi bir çizgi yakalasa da bekleneni tam olarak veremediklerii görüyoruz. Tabi bunda o zamanın teknolojik şartlarını da göz önüne almak gerekiyor. Battle for Middle Earth serisi ise strateji severleri fazlasıyla memnun etmişti. Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni oyunu War in the North ise her yeni video ve görseli ile bizi biraz daha umutlandırıyor. Özellikle Conquest faciasından sonra bu oyuna çok daha umut ile yaklaştığımızı söyleyebilirim.
 
     Son olarak yeni ekran görüntüleri ile uzun süren sessizliği bozulan Lord of the Rings: War in the North için yeni bir video daha yayınlandı. Ekran görüntülerini bir kenara bırakacak olur isek yayınlanan bu yeni videoda hikaye yönünden de önemli detaylara yer verilmiş. Videodan anladığımız kadarı ile oyunda Kara Númenórlular ile mücadele etmemiz gerekecek.
 
     Oyunun konsept ve karakter çalışmaları ile açılışını yapan videoda Üçüncü Çağ başlangıcında tek yüzüğe sahip olan Sauron'un Númenórluları nasıl etkilediğinden de bahsedilmiş. İkinci çağın sonunda yıkılan Númenór krallığından kalan kudretli insanlar olarak kaleme alınan Númenórlular, Sauron'un yozlaştırması sonucu onun emrine girerek krallığın da yıkılmasına sebep olmuşlardı.
 
     Tanıtım videosunda ise Sauron'un en önemli destekçileri haline gelen Númenórlular'ın bir üyesinin (Argendal?) büyük bir ordu kurarak Kuzey'e gönderildiği anlatılıyor. Bu kısa bilgiden sonra ise oyunun asıl tanıtım kısmına yer verilmiş. Bu kısımda özellikle atmosfer ve mekanlar olarak doyurucu bir oyunla karşılaşacağımızı çıkartabiliriz.
 
     Açıkçası bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak bu yeni tanıtım videosunun beni fazlasıyla heyecanlandırdığını söyleyebilirim. PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan, aksiyon dışında RPG öğelerine ve co-op moduna da yer verilen oyunun yeni tanıtım videosu ve ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Lort of the Rings: War in the North PC PS3 Xbox 360 Warner Bros Snowblind Stuidos
Take-Two Oyunları 2010'un Yüksek Puanlarına Sahip Wii ve DS Oyunlarının Çıkış Tarihleri (Q1 2011)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

11.2.2011 04:36:55

0
İlk oyunun aynısı daha ıyı grafıkle yapsalar daha cok satar

Cafraline

10.2.2011 22:05:50

0
Sıktı artık lotr oyunları.Yalnız sc2 kalitesinde bi strateji oyunu çıksa lotr için süper olur.

dabdupdap

10.2.2011 19:26:13

0
Silmarillion'un oyununu yapsalar asıl hikaye odur.Lotr üçüncü cağı anlatıyor yani hikayenin çok küçük bir kısmını...

Chrigel

10.2.2011 14:51:49

0
Return of the king den iyisi çıkmadı şu ana kadar buda onu geçemez sanırım.

BSC Misafiri

10.2.2011 14:40:12

0
Bence oyun biraz türünden farklı yöne doğru kaymıs güzel olurmu pek sanmıyorum ama bekliyoruz bfme güzeldi buda güzel olur inş

D-Rock!

10.2.2011 14:30:41

0
Yüzüklerin Efendisi'nin adına yaraşır bir oyun olur umarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of the Rings: War in the North
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız