Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lost Planet 2, Playstation Vita'ya mı Geliyor?

Lost Planet 2 bekleneni verememişti
 
      Playstation Vita'nın Japonya'daki satışlarının kötü gitmesinin nedenlerinden birisi de konsolun oyun yelpazesinin yeterince çeşitli olmaması diyebiliriz. Bazı oyunlar her bölgeye hitap etmediği gibi bazı oyunların PS3 veya multiplatform olarak çıkacak olması oyuncuların hoşuna gitmeyebiliyor. Vita'ya özgün oyunlar beklerken firmalar ise hala farklı mı düşünüyor? Lost Planet 2 ile ilgili bir bilgi kafamızı karıştırdı.
 
     Ünlü perakende satış sitelerinden Play-Asia daha önce PC, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya çıkan Lost Planet 2'nin Vita sürümünü listeledi. Zaten pek beğeni toplamayan oyunun Playstation Vita sürümünün hazırlanması ise şaşırtıcı.
 
      Capcom yetkilileri böyle bir duyuru yapmadıklarını söyleseler de perakendecilerin listelemelerinin genellikle doğru çıktığını belirtelim. Açıkçası biz Lost Planet 2'nin Vita'da ilgi göreceğini düşünmüyoruz, ama Capcom farklı düşünebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Final Fantasy XIII-2'nin Demosu Salı Günü PSN'de Mario'nun Seslendirme Sanatçısı Skyrim'de Rol Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

synchyall

6.1.2012 18:52:16

0
deneme

bloo229

6.1.2012 16:45:13

0
ps vita oyun sıkıntısı çekiyor bu oyunda yeterine ilgi görebilir. Ayrıca @clubberkay gow a ne gerek var. Zaten uncharted golden abys yeter ps vita almak için :) Ps 3 de oynayıp bitirienler ve oynayamanlar için oldukça güzel bir teklif heleki yurtdışı satışları 250 dolar olan 3g siz vita için bu teklif Tr de almakdan daha iyi. ;)

aydogdu1453

6.1.2012 16:17:01

0
Yıllarca insanları aynı tarz hikayelerle kandırdılar.Hep cilala parlat işler.Ama millet uyandı ve kıytırık port oyunlara ve aslının kopyası biçiminde olan yapımlara para vermemeye başladı.Bu sony gerçekten ezikleşti.Adam olun.

clubberkay

6.1.2012 15:20:50

0
vita özel bi god of war oyunu, yapsalar. sen ozaman gör, vita satışarı 3ds 3 e' katlar.

oyuncu11790

6.1.2012 14:06:37

0
vita'nın deli gibi oyunlara ihtiyacı var satabilmek için bakalım 2012 sonuna doğru satışlar toparlar diye düşünüyorum 3ds'in çıkışta yaşadığı satış sancısını çekiyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız