Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of Shadow: Mirror of Fate HD PC'ye Gelebilir


     Bildiğiniz gibi Castlevania: Lords of Shadow'un PC sürümü piyasaya çıktı. Zaten Lords of Shadow 2 konsolların yanında PC için de duyurulmuştu. Bunun yanında ilk olarak 3DS için piyasaya çıkan ve daha sonra PS3 ve Xbox 360 için duyurulan Mirror of Fate HD de PC'ye gelecek gibi.
 
     Geliştirici firma Mercury Steam'den Dave Cox'un açıklamalarına göre Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD'nin PC sürümü her ne kadar duyurulmasa da bu konuda ciddi düşünceler varmış. Büyük ihtimalle firma ilk önce PC'de Lords of Shadow'un ilk macerasının satışlarının nasıl olacağına bakacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dsogaming Castlevania Lords of Shadow Mirror Fate Castlevania: Lords of Shadow - Mirror Fate Konami 3DS aksiyon RPG platform PS3 Xbox 360
CD Projekt Red'in Oyunları Ne Kadara Mâl Oluyor? EA'in Humble Bundle Satışı 10 Milyon$ ile Kapandı

halllit

29.8.2013 09:31:44

0
bunlar hep yeni nesle hazırlık için çünkü ps4 de x1 de pc ye yakın olduğu için pc yede hazırlayıp yeni nesle oyun geliştirmeyi öğreniyorlar aynı zamanda bu nesle ne kadar satarsak o kadar iyi mantığı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız