Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Livingstone: "Nintendo, Multiplatforma Geçmeli"


    Sadece oyun dünyasında değil, eğlence dünyasının genelinde de büyük emekleri bulunan endüstri veteranı Ian Livingstone, Eidos'un onursal başkanı ünvanını taşıyan bir isim. Oyun dünyasının son dönemiyle ilgili bazı açıklamalar yapan Livingstone, Nintendo'ya ilginç bir öneride bulundu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Livingstone, Nintendo'nun multiplatform oyunlar üretmeye başlaması gerektiğini söyledi. Aslında Livingstone'un bu önerisi, düşündüğünüz tarzdan bir eleştiri anlamı taşımıyor. Sözlerinin devamında Livingstone, "Nintendo, oyunlarını diğer platformlara da çıkarmalı. Aksi halde oyun endüstrisinin geleceği, Nintendo oyunlarından bihaber bir nesle kalacak." eklemelerini yaptı.
 
    Aslına bakarsanız Livingstone'un dedikleri bir yerde doğru. Burada bile kimi zaman Zelda, Mario veya Pokemon serilerine direkt olarak "Çocuk oyunu" damgasını yapıştıran okurları görmek bizi üzüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console livingstone multiplatform mario zelda
Yeni Amnesia'nın Ertelenmesi Uzun Sürmeyecek Killzone Mercenary'den Multiplayer Detayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2013 22:59:41

0
nintendo böyle güzel

Tokuchi Toua

6.6.2013 11:20:50

0
Nintendo artık oyun dünyasına kapandı.Sadece kendi konsoluyla uğraşıyor.Adamlar haklı ama, şu anki nesil onların oyunlarına çok ilgi göstermiyor.Nintendo aksiyonu yüksek,kanlı oyunlar yapmıyor sonuçta.

stun

6.6.2013 02:33:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence bütün oyunlar multi-platform olmalı.Exclusive oyun diye bişey kalmamalı.Mesela PC oyuncuları Last of Us ve Beyond Two Souls gibi efsane oyunları oynayamıyacak.
ozaman niye konsol diye birşey var ? kim niye konsol alsın ozaman böyle düşün... aynı şekilde nintendo nasıl konsol satıcak multıplatform çıkarsa oyunları

BSC Misafiri

6.6.2013 01:33:45

+2
Oldu uzansın bi de

betadragon

6.6.2013 01:33:21

0
bencede haklılar pc de emulatorle oynuyoruz ama buradan para kazanamıyorlar almak isteyen hem xbox hem ps hemde pc oyuncuları olucaktır hepsi olmasa bile bi kaç tane multiplatform

digimon52

6.6.2013 01:29:11

0
Nintendo kendi oyunlarini diyer platformlara cikarirsa üretikleri konsolarin bir anlami kalmas. Nasil Sony bünyesindeki oyunlar var büyük ilgiyle karsilasiyor görüyorsunuzdur umarim. Ayrica direkt olarak "Çocuk oyunu" damgasını yapıştıran okurları görmek bizi üzüyor. " cümlesine kendimce cok alindim damga deyil de bakis acisi olarak görüyorum Sayin SAMET. ( yorum size ayit deyilsede o Livingstone´ye) Üstelik WiiU yeni nesil konsolum desede donanimsal olarak Diyer Iki firmanin gerisinde kaliyor buna HardCore uyunculari da dahil edebiliriz.

BSC Misafiri

6.6.2013 01:23:49

0
Bence bütün oyunlar multi-platform olmalı.Exclusive oyun diye bişey kalmamalı.Mesela PC oyuncuları Last of Us ve Beyond Two Souls gibi efsane oyunları oynayamıyacak.

dikiştutmazsabri

6.6.2013 01:23:45

0
dolphin emulator ile pc de new super mario bros wii oynadım. gerçekten muhteşem bir oyun. oynadığım en iyi bir kaç oyundan biri. çoçuk oyunu filan değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız