Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Live Güncellemesi İle Oyun Kurulum Boyutu Azalıyor

Microsoft her update'in de çıtayı daha da yükseltiyor.
     Önümüzdeki hafta yapılacak Xbox360 Dashboard güncellemesi ile konsolun kullanıcıları yepyeni bir deneyim yaşamanın keyfini sürecek. Daha önce yayınladığımız pek çok haberde de değindiğimiz ve konuşulan, tartışılan yeniliklerin hemen hemen hepsi görsel farklılıklardı...Şimdiye kadar.

 
Eurogamer sitesi ise bu görsel değişimin dışında, yeni ve pek çok Xbox360 kullanıcısını memnun edecek bir yeniliği fark etmiş. Oyunu Xbox360 sistemi üzerine kurarak oynamayı tercih ederek, hard drive'larının % 10'luk bir alanını bu yönde kullanan oyuncuları artık daha düşük kurulum boyutları bekliyor.
 
     DVD'den işe yaramaz pek çok bilgi ile birlikte hard drive'a kurulan oyunlar, artık bu fazla bilgilerden sıyrılarak sistemde daha az yer işgal edecek, ancak maalesef bu her oyun için geçerli gözükmüyor.
 
     Nitekim ;  Güncelleme ardından aynı oranda boşluk gereksinimi duyan Fable II'ye nazaran, King of Fightes XII oyununun kurulum boyutu 3.4 GB'tan 703 MB'a düşmüş. Bir diğer örnek  Left 4 Dead ise 5 GB'tan 3.7 GB'a inmiş. Oyuna göre farklılık gösteren bu değişim HDD'lerin başka planlarınız için nefes almasını sağlayabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak xbox 360 Dashboard Güncellemesi oyun boyutu azalma
Left 4 Dead için Crash Course İsimli DLC Duyuruldu Hearts Of Iron 3'ün Demosu Yayımlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız