Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Linux İçin Steam Betasında Oynanacak Oyunlar


     Steam'i Linux platformuna getirme kararının alınmasının ardından, en yeni oyununu hemen bu platforma taşıma çalışmalarına başlayan Croteam, Linux için Steam betasında oynanacak oyunları gün yüzüne çıkardı.
 
      Hırvat asıllı geliştiricinin Facebook üzerinden yaptığı açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde kayıtları başlayan Linux için Steam betasında, Serious Sam 3: BFE, Portal ve Team Fortress 2 oynanabilir olacak.
 
     Linux kullanıcısıysanız ve hala beta kaydınızı yaptırmamışsanız, beta kayıt sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam linux beta valve playable games
Steam'de Cadılar Bayramı İndirimleri Başladı! Assassin's Creed III, Zorunlu Yükleme İle Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RISC64

30.10.2012 11:54:11

0
beta kaydımı yaptırmıştım :) bekliyoruz

Drawen

30.10.2012 10:12:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 14 yıldır bilgisayar kullanıyorum daha Linux kullanan bir Allah'ın kuluna denk gelmiş değilim. Bırak, ismi dışında görselliği, yükleme şeklini, windows'tan farkını falan hiçbir şeyi bilmiyorum.
Ben 16 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve o kadar çok Linux kullanan Allah kulları gördüm ki sayısını hatırlamıyorum. Bu biraz bakma ve görme işi sanırım? Bir de merak işi tabi. Neden böyle söylüyorum açıklayayım. Kullandığı cihazın içerisinde Linux olduğunu bilmeyen kullanıcılar örneğin. Adam DVR cihazı kullanıyor, içerisindeki yazılım Linux. Media player kullanıyor içerisinde Linux var. Smart TV kullanıyor yine Linux. Ama detayı bilmiyor.

BSC Misafiri

30.10.2012 01:24:42

-1
14 yıldır bilgisayar kullanıyorum daha Linux kullanan bir Allah'ın kuluna denk gelmiş değilim. Bırak, ismi dışında görselliği, yükleme şeklini, windows'tan farkını falan hiçbir şeyi bilmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız