Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lineage 2: Revolution Açılış Videosu

 
     Netmarble'ın özellikle mobil platformlar adına etkileyici bir görselliğe sahip oyunu Lineage 2: Revolution için açılış videosu yayınlandı.

     Lineage 2: Revolution'da düşmanların getirdiği yıkım ve kaosu anlatan video özgürlüğünü geri almak için savaşma vaktinin geldiğinin farkında olan kahramanları konu alıyor. Sinematik sunumlar ve oynanış görüntülerinin harmanlandığı videoda oyunun atmosferini yakından görme fırsatı buluyoruz. Unreal Engine 4 ile geliştirilen MMORPG türündeki Lineage 2: Revolution gerçek zamanlı savaşlara, mobil cihazlar adına başarılı görselliğe, açık dünyaya ve klan-ittifak sistemiyle birlikte hem arkadaşlarınızla hem de dünya üzerindeki diğer oyuncularla birlikte mücadele edeceğiniz bir yapıya sahip.

     Lineage 2: Revolution dünyasına girmek için buradan oyunu indirebilir, yayınlanan açılış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
lineage 2 revolution mmorpg mobil efsanevi savaşlar tanıtım video
DreamHack Onayladı: Masters Marsilya Turnuvası Nisan Ayında Sea of Thieves Temalı Xbox One Kontrolcüsü Görücüye Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız