Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Infinite Wealth Karakterleri Tanıtıldı

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon: Infinite Wealth için bir dizi karakter tanıtım fragmanı yayınladı. Fragmanlarla beraber karakterlerin arkasındaki hikayeden kesitler bizlere sunuluyor.
 
Yeni ve ilgi çekici aksiyon ve rol yapma deneyimi geliyor 
 
 
 
2 ikonik karakterle beraber atılacağımız bu macera içerisinde hem aksiyon hem de rol yapma unsurları bulunuyor. Oyunda daha çok dövüş mekanikleri ön plana çıkıyor ve çevre unsurları ile beraber karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırmak elbette oyun içerisindeki en zevkli mekaniklerden bir tanesi.

Oyunda farklı farklı özelleştirmeler yapabiliyoruz. Karakterimizi dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyor, yeteneğimizi kendi stratejimize göre adapte edebiliyor ve ilgi çekici kombolarla beraber karşımıza çıkanları yerle bir edebiliyoruz. Savaş alanında kaos yaratabileceğimizi kanıtlayabileceğimiz bu oyun, yakında biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Like a Dragon: Infinite Wealth, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 26 Ocak 2024'te tüm dünyada yayınlanacak.
 
Karakter fragmanları
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Like a Dragon: Infinite Wealth
Sand Land için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Lords Mobile & Dreamworks İş Birliği ile Shrek Athena Krallıkları’nı Ziyaret Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2023 12:16:26

0
Bu oyunları oynamayı denedim. 1 saat sonra sıkılmaya başlıyorsun.Tamam hikayesi güzel ama döğüş sistemi çok sıkıcı.Cadde de ilerliyorsun önüne aynı adamlar sürekli kıyafet degıstirip saldırıyorlar.Kaçıp senaryoya odaklanayım diyorsun.Gideceğin yollar bunlarla dolu.Kaçmak imkansız neredeyse.Birde rakibe saldırma menüsü pek garip şeyler içeriyor.Adama körletmek için toz toprak attıklarını bilirim ama bir oyunda güvercin yemi atıyorsun.Nasıl bir hayal gücü.

BSC Misafiri

20.12.2023 20:06:03

0
Yahu ne tanıtıonuz şurda az kalmış açsanıza Steam de ön sipariş delircem ya 70 dolar basıp almak için bekliyorum hala açın şu ön siparişi SEGAAAAAA
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız