Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lego Batman 2: DC Super Heoes Duyuruldu


     2008 yılında çıkan Lego Batman ile birlikte Gotham şehrinin kara şovalyesi de renkli bir görünüme bürünmüş ve Lego kervanına katılan kahramanlardan birisi olmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde çıkan dedikodulardan sonra Warner Bros bugün Twitter adresi üzerinden yeni Lego Batman oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.
 
      Lego dünyasının tüm özelliklerini içerisinde barındıran Lego Batman 2, başta Batman, Robin ve Joker olmak üzere Gotham şehrinin birçok ünlü karakterini yönetmemize olanak sağlıyor.

      Bu karakterler dışında yeni Lego oyunun da farklı kahramanları da yönetme fırsatı bulacağız. Oyuna da adını veren ünlü DC karakterleri Batman ile birlikte omuz omuza çarpışacak. Bu karakterler arasında Superman, Green Lantern ve Wonder Women gibi karakterler de yer alıyor. Grafikleri ve parçalanan Lego efektleriyle de her zaman olduğu gibi öne çıkacak olan yapım, Lego oyunlarının esprili yapısını ve atmosferi dışında yepyeni bir özelliğe de sahip olacak.
 
     Daha önceki Lego oyunlarında sık sık eleştirdiğimiz Travelers Tale firması Lego Batman 2'de online co-op özelliğinin olacağını belirtiyor. Oyun daha önceki Lego oyunlarında olduğu gibi PC, PS3, Xbox 360, Wii, Vita, 3DS, DS gibi kalabalık bir platform listesi ile karşımıza çıkacak. Yaz aylarında çıkacak olan oyun muhtemelen Dark Knight Rises filmi ile paralel bir dönemde çıkışını gerçekleştirecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Lego Batman 2 DC Super Heroes PC PS3 Xbox 360 Wii Vita 3DS DS PSP Warner Bros
Gravity Gun'a Kusursuz Replika Silent Hill: Downpour, Çıkış Tarihi + 15 dk Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

5.1.2012 23:23:40

0
böle oyunlara, hayır demem.

Crynet

5.1.2012 19:08:32

+1
Çok Güzel Bir Haber Batman Legosu Eğlenceli Olur :)

DBGgames

5.1.2012 17:41:31

+1
çıksın bakalım oynarız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lego Batman 2: DC Super Heroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız