Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Zelda: Skyward Sword Seneye Raflarda

 

zeldaartmain

 
     Nintendo Wii'nin belki de en çok istenen oyunları arasında başı çeken Zelda Wii'nin E3 tanıtımı oldukça uzun sürdü ve oyun tam ismine de kavuşmuş oldu:  Legend of Zelda: Skyward Sword.
 
    Wii Motion plus destekleyeceği belirtilen Yeni Zelda'nın tanıtımını yapan Miyamoto'nun sahnede zor anlar geçirdiğini söylemeliyim. Link'i yönlendirmeye başlayan Miyamoto, silahların Wii-mote ile, kalkanın ise nunchuk ile kontrol edildiğini gösterirken ekrana yansıyan oyunda bariz algılama sorunları olması gözlerden kaçmadı. Hatta, sorunun izleyicilerin kablosuz cihazlar kullanmasından olduğunu söyleyen Miyamoto, yeni Zelda'yı tanıtırken soğuk terler döktü. 
 
miyamoto
 
    Gösterilenlerden yola çıkarak yeni Zelda'ya değinirsek, kılıcımızı Wii-mote ile kontrol ederek savurabilirken, silah departmanımızın oldukça çeşitli olduğu görülüyor. Sapan ile etraftaki nesneleri taş ile vurabilirken, Bowling atar gibi bombaları yuvarlyabiliyoruz. Ok da yaydan yeni Zelda'da çıkıyor, etraftaki herşeyi oklarımız ile vurmak eski Zelda'lar da olduğu gibi mümkün hale geliyor.
 
   Oyunda en orjinal silahlardan biri de kamçı oluyor, kılıcımız ile anında değiştirebileceğimiz kamçımızı sallayarak etraftaki çimleri tek hamlede ortadan kaldırmak mümkün hale geliyor.  
 
    Legend of Zelda: Skyward Sword'un gelecek sene çıkacağını söyleyen Miyamoto, oyunun yoğun kablosuz ağ olmayan yerlerde oynandığında sorunsuz oynanabileceğini dile getirdi, Umarız diyoruz...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Motion plus E3 2010
Nintendo 3DS İçin Mükemmel Oyunlar (Güncellendi) 3DS'in MGS Oyunu Snake Eater Remake Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.6.2010 00:03:57

0
zelda kız link erkek :D

BSC Misafiri

16.6.2010 00:03:29

0
o değil de bu zelda kız mı erkek mi ya XD hiç oynamadım halbuki bi oyunu tüm zamanların en iyilerinden zelda prenses yani kız .Ama oyunda yönettiğimiz karakter link yani erkek

venom417

15.6.2010 23:16:38

0
o değil de bu zelda kız mı erkek mi ya XD hiç oynamadım halbuki bi oyunu tüm zamanların en iyilerinden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız