Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead ve Evolve Geliştiricisinden Bir VR Oyunu Daha

 
   Left 4 Dead ve Evolve ile tanıdığımız Turtle Rock Studios'tan yeni bir sanal gerçeklik oyunu daha geliyor. 21 Temmuz'da Blade Runner 2049: Replicant Pursuit adlı sanal gerçeklik oyununu çıkaran Turtle Rock Studios The Well'i duyurdu. 
 
   Sıra tabanlı fantezi rol yapma oyunu The Well hikaye kitabı sanat stili ve karanlık, rüya gibi atmosferi ile sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış.
 
   Turtle Rock Studios, 
 
"The Well bizim sadece en iddialı VR oyunumuz değil, aynı zamanda en eşsiz oyunumuz. Özel olarak Gear VR platformu için hazırlanmış ve daha önce gördüğümüz her şeyden farklı yeni, orijinal bir fantezi dünyası yaratmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sadece eğlenceli bir oyun değil, oyun çok güzel. Gear VR yaratıcılık yönümüzü arttıran ve mümkün olmadığını düşündüğümüzü hayata geçirmemizi sağlayan bir araçtır." 
 
   The Well 11 Ekim'de $10 fiyat ile Oculus Gear VR için çıkacak.
 
 
 
   Turtle Rock Studios Temmuz 2016'da Evolve'un PC versiyonunu oynaması ücretsiz yapmıştı ve 2016 sonlarında Evolve üzerindeki çalışmalarının artık sona erdiğini açıklamıştı.
 
   Turtle Rock Studios şu anda oynaması ücretsiz co-op, FPS ve karanlık fantezi türünde bir oyun üzerinde de çalışıyor. Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapımın henüz bir ismi yok ancak 2018 yılında gelmesi bekleniyor. Platformlara gelince oyunun PC'ye geleceği doğrulandı, konsollar için net bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 1'in PlayStation-Özel İçerikleri Xbox One'a Geldi Injustice 2 DLC Karakteri Atom Duyuruldu; Raiden Dövüşe Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız