Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends'da Mevsimin En İyisi 1 Nisan'da Belli Oluyor!

 
 
     Şampiyonluk Ligi’nde mevsim finalleri vakti geldi. 2023 Kış Mevsimi Finali’yle birlikte mevsim sona erecek ve en başarılı üç takım Türkiye’yi EMEA Masters’ta temsil edecek.
 
     Toplamda altı adet 5 maçlık seriye sahne olacak olan mevsim finalleri, 22 Mart Çarşamba günü başlıyor. Final dışındaki bütün karşılaşmalar saat 20.30’da başlayacak.

1. Tur: 22-23 Mart
2. Tur: 24-28 Mart
Yarı Final: 30 Mart
Final: 1 Nisan

     Mevsimin en iyi takımının belli olacağı 2023 Kış Mevsimi Finali, 1 Nisan Cumartesi günü başlayacak.. Karşılaşma, oyuncuların da katılımıyla birlikte, Ninja Stüdyosu’nda ve seyircisiz olarak gerçekleşecek.

     13 EMEA Yerel Lig’inden en iyi takımların mücadele edeceği EMEA Masters’ta heyecan 4 Nisan’da başlıyor. Toplamda 28 takımın mücadele edeceği ve 4 hafta boyunca sürecek olan turnuvada Şampiyonluk Ligi, 3 takımla birlikte temsil edilecek.

Ön Eleme Aşaması: 4-7 Nisan
Grup Aşaması: 11-14 Nisan
Çeyrek Final: 18-20 Nisan
Yarı Final: 25-26 Nisan
Final: 29 Nisan

     DenizBank İstanbul Wildcats ve FUT Esports, EMEA Masters’a katılmayı garantiledi. Turnuvada yer alacak son Şampiyonluk Ligi temsilcisi, mevsim finallerinin ardından belli olacak.
 
     Mevsim finalleri, KMF 2023 ve EMEA Masters maçları LoLespor Youtube ve RiotGamesTurkish Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Tekken 8 için Jack-8 oynanış fragmanı yayınlandı Risen - İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız