Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends İlkbahar Elemeleri Başlıyor!

 
     League of Legends’ın İlkbahar Sezonu Turnuvası’nın ilk elemelerine sadece saatler kaldı. 9 Mart tarihinde Marmara Bölgesi’nde başlayacak ve 5 bölgede, 18 şehirde devam edecek olan elemelerin ardından finale katılmaya hak kazanan sekiz takım 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan büyük finalde 60 bin TL değerindeki ödüller için mücadele edecek.

     Finallere katılmaya hak kazanan bütün oyuncular toplamda 280.000 RP kazanırken, birinci takımın üyelerinin her biri ’lik nakit para ödülünün yanı sıra ’un usta oyuncular için özel olarak
tasarladığı Gaming dizüstü bilgisayarı, ’in oyuncu ekipmanlarından G600 fare, G730+ klavye ve G350 kablosuz kulaklığın da sahibi olacak. İkinci takımın üyeleri ’lik nakit para ödülü, tablet, G500 fare, G510 klavye ve G35 kulaklık kazanırken üçüncü olan takımın üyeleri ise ’lik para ödülünün yanı sıra, ASUS’tan GTX660 ekran kartı, G400 fare, G410 klavye ve G330 kulaklık
kazanacak.

     League of Legends İlkbahar Sezonu Turnuvası kendini Adalet Meydanlarından göstermek isteyen tüm oyun tutkunlarını bekliyor! Bilgi almak ve kayıt olmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo ödüller
"Xbox 360'ın Gücünün Sınırına Halen Ulaşılmadı" God of War Serisinin En İyi 5 Sahnesi (Video)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız