Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Şampiyonluk Ligi 26 Ocak'ta Geri Dönüyor!

 
     Türkiye esporunun en rekabetçi sahnesi Şampiyonluk Ligi geri dönüyor! Türkiye’nin en iyi 8 League of Legends takımının mücadele edeceği 2023 Kış Mevsimi, 26 Ocak’ta başlıyor.
 
     Yeni sezonda Şampiyonluk Ligi’nin yayın günü ve saati değişiyor. Ligde karşılaşmalar artık Perşembe ve Cuma oynanacak ve mücadeleler saat 19.00’da başlayacak. Mevsimin ilk eşleşmesi, 26 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da FUT Esports ile Denizbank İstanbul Wildcats'i karşı karşıya getirecek.

     2023 Kış Mevsimi’nde 5 Ronin, Beşiktaş, Dark Passage, DenizBank İstanbul Wildcats, FUT Esports, Galakticos, NASR Esports ve Papara SuperMassive olmak üzere sekiz takım bulunacak. Bu sekiz takım, ilk olarak yedi hafta boyunca sürecek lig aşamasında mücadele edecek. Lig aşamasında ilk altı sırayı alan takımlar mevsim finallerine katılım hakkı kazanacak. Finallerin de tamamlanmasının ardından 2023 Kış Mevsimi şampiyonu belli olacak.
 
Yeni Hedef: EMEA Masters
 
     2023 yılı, lig için birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Şampiyonluk Ligi’nde her mevsimin en başarılı üç takımı, her yıl iki defa düzenlenen ve Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin en iyi takımlarının bulunduğu EMEA Masters’da mücadele edecek.

     Bu değişikliğin bir parçası olarak Şampiyonluk Ligi artık Dünya Şampiyonası’na ve Sezon Ortası Turnuvası’na temsilci göndermeyecek. Öte yandan EMEA bölgesinin en prestijli ligi olan LEC’de artık Türk oyuncular yerli sayılacak ve bu lig için Türkçe yayınlar yapılacak.

     Mevsimin tüm karşılaşmaları RiotGamesTurkish Twitch kanalından ve LoLespor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
 
     Ninja Company, Riot Games tarafından Şampiyonluk Ligi’nin lisans ve operasyon haklarına uygun görüldü. Şampiyonluk Ligi artık Ninja Company tarafından yönetilecek. Yaz mevsiminde başlayacak Türkiye 2. Ligi’nin de sorumluluğu yine Ninja Company’de olacak. Şirket aynı zamanda EMEA Masters, LEC, Sezon Ortası Özel Turnuvası ve League of Legends Dünya Şampiyonası için Türkçe yayınlar da sunacak. 200’ü aşkın yayın günüyle LoLespor coşkusu bütün yıla yayılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Atomic Heart için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse - Geliştirici Yorumlu Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız